سید راشد جزایری افزود: در قالب این طرح، بازدید و نظارت بر کارگاهها و مراکز تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، آش و حلیم، محلهای عرضه خرما و مواد غذایی مورد مصرف ماه رمضان، با دقت بیشتری از سوی بازرسین و کارشناسان بهداشت صورت میگیرد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: توجه به رنگ انواع شیرینی، پرهیز از مصرف این مواد در صورت هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچالها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص، از نکات بهداشتی حائز اهمیت در خرید مواد غذایی است.
جزایری از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ گزارش کنند.
انتهای پیام/خ