سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عمادی:

شیوه نامه پذیرش در مدارس سمپاد متوسطه اول اعلام شد

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش روش های پذیرش دانش آموز در مدارس سمپاد متوسطه اول را اعلام کرد.

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: این وزارت خانه براساس مفاد سند تحول بنیادین و به منظور ایجاد نشاط و شادابی در مدارس و حذف عوامل آسیب‌زا و اضطراب آفرین، با اتخاذ رویکرد جلوگیری از آزمون‌های زاید و توسعه آزمون‌های پیشرفت تحصیلی درپایه‌های دوره ابتدایی و به منظور دور نگه داشتن مدارس و دانش آموزان این دوره از هجوم کتاب‌ها و جزوات کمک آموزشی و با توجه به این که دوره ابتدایی مهم‌ترین دوره تحصیلی از جهت توجه به ساحت‌های شش گانه تربیتی و تعلیم و تربیت متوازن مبتنی بر اهداف و ماموریت‌های نظام آموزشی تصریح شده درسند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، برای پذیرش دانش آموز در پایه هفتم مدارس استعداد‌های درخشان از طریق سنجش هوش و استعداد دانش آموزان پایه ششم ابتدایی و ملاحظات سوابق تحصیلی آن‌ها، در دهه سوم تیرماه اقدام به جذب دانش آموز در کلاس‌های پایه هفتم این مدارس خواهد کرد.

عمادی افزود: این نظام پذیرش که شیوه نامه آن ظرف هفته آینده به ادارات کل استان‌ها ابلاغ می‌شود از طریق سنجش هوش و استعداد داوطلبان و ملاحظه سوابق تحصیلی آنان بدون آزمون‌های چند گزینه‌ای آموزشی نسبت به غربال گری آنان اقدام می‌کند و ظرفیت کلاس‌های هفتم این مدارس نیز پس از سنجش و انتخاب صاحبان هوش و استعداد برتر و تعیین تعداد دانش آموزان واجد شرایط مشخص خواهد شد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: این نظام پذیرش مبتی بر شناسایی دقیق استعداد و هوش دانش آموزان است و نیاز به شرکت در کلاس‌های آموزشی و یا مهارت‌های تست زنی ندارد.

وی تاکید کرد: همان گونه که می‌دانیم مدارس نمونه دولتی از ابتدا با هدف تعلیم و تربیت ویژه دانش آموزان ممتاز مناطق محروم کشور تاسیس شد و برهمین اساس برای سال تحصیلی ۹۸- ۹۷ مدارس نمونه دولتی صرفا در مناطق محروم کشور اقدام به پذیرش دانش آموز در پایه هفتم خواهند کرد و روش پذیرش دانش آموز برای پایه هفتم مدارس نمونه دولتی نیز بدون آزمون خواهد بود.

وی  افزود:مدارس نمونه دولتی فعال موجود در شهر‌های بزرگ نیز در پایه‌های هشتم و نهم برنامه آموزشی خود را به روال گذشته ادامه می‌دهند، اما برای پذیرش دانش آموز در پایه هفتم آن‌ها آزمونی برگزار نخواهد شد.

ممنوعیت برگزاری آزمون پایه هفتم در مدارس غیردولتی

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت:همان گونه که قبلا تاکید شده است مدارس غیر دولتی نیز برای پذیرش دانش آموز در پایه‌های مختلف تحصیلی حق برگزاری آزمون ورودی نخواهند داشت و سازمان مدارس غیر دولتی بر فرآیند جذب دانش آموز در این مدارس برای جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی نظارت خواهند کرد.

عمادی با اشاره به این نکته که دانش آموزان داوطلب ورود در پایه هفتم مدارس استعداد‌های درخشان، تا نهایی شدن نحوه پذیرش در این مدارس، روال طبیعی ثبت نام در مدارس عادی دولتی یا غیر دولتی مد نظر خود را طی کنند، اظهار کرد: در صورت موفقیت این دانش آموزان در فرایند پذیرش مدارس استعداد‌های درخشان، نسبت به ثبت نام و انتقال آنان به مدارس استعداد‌های درخشان اقدام می‌شود و خانواده‌ها از این رهگذر متضرر نخواهند شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
منصوره
۱۴:۲۷ ۲۷ تير ۱۳۹۸
من به عنوان یک مدیر غیر انتفاعی تصمیم دارم دوباره همون کلاسهای ویژه تیز هوشان رو دایر کنم وبیشتر تست هوس کار کنم چون دانشاموزایی قبول میشن که هوش باهاشون کار بشه .اگر واقعا میخوان استرس به بچه ها وارد نشه همین ازمون هم حذف بشه.
پدر
۱۵:۰۲ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
جه جوری تعیین تکلیف شد؟آزمون هوش ؟ به چه صورت؟ نحوه ثبت نام به چه صورت است ؟ در مهر ماه ؟؟؟؟ که مدارس باز میشود آقای وزیر!!! تا کی خانواده ها بلاتکلیف باشند؟ چه کسانی به شما رای اعتماد دادند؟
ناشناس
۱۰:۱۱ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
مدارس غیر انتفاعی پیش ثبت نام را انجام داده اند و مهلت آن تمام شده است و مبلغ 7 میلیون تومان گرفته اند و در صورت انصراف 5 در صد کم میکنند؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۰:۱۰ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
مدارس غیر انتفاعی پیش ثبت نام را انجام داده اند و مهلت آن تمام شده است و مبلغ 7 میلیون تومان گرفته اند و در صورت انصراف 5 در صد کم میکنند؟؟؟؟؟
ناشناس
۰۷:۴۴ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
شیوه ای بسیار عالی را اتخاذ کزدین...ازمون مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان باعث سواستفاده های کلان اموزشگاه های تست زنی و مدارس شده بود...و مدارس به اسم امادگی دانش اموزان برای ازمون تیزهوشان و کتابها و کلاسهای تست زنی،هزینه های هنگفتی را به خانواده ها تحمیل میکردند...با این روش کسی که واقعا دارای هوش برتر باشد انتخاب میشود.نه دانش اموزانی که به پشتوانه کلاسها و اموزشگاه ها ففط مهارت تست زنی را کسب کردند.واقعا ممنون از طرح خوبتان
ناشناس
۱۰:۴۲ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
250 هزار دانش آموز مقطع ششم برای آزمون بلاتکلیف هستند.در حقیقت 250 هزار خانواده بلاتکلیف است . مهلت 3و4 روزه که فرمودید ( نقل به مضمون ) که تمام شده خانواده ها بابت آزمون و ثبت نام فرزندانشان نگران هستند. تا کی تا چه زمانی با روح روان خانواده ها بازی میکنید؟
علی
۱۰:۲۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
بهترین پذیرش قرعه کشی
احمد
۱۰:۰۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
با ابراز تاسف از بحذف این آزمون آیا ما به انذاره کافی نیروی انسانی مهار جهت سنجش آزمون هوش واستعداد دانش آموز در کل کشور داریم آیا همه امکانات برای این پذیرش در کل کشور وجود دارد چقدر هزینه مالی برای آموزش پرورش ایجاد می کند آیا توان بر آورد این هزینه در مورد تست هوش و استعداد دانش آموز بدارند .
ناشناس
۰۸:۳۷ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
متن شیوه نامه چیه؟
ناشناس
۰۸:۱۹ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
کدام شیوه ؟؟؟ آزمون هوش و کارنامه تحصیلی؟ مدیر و وزیر محترم تمامی دانش آموزان متقاضی مدارس نمونه و سمپاد کارنامه درخشانی دارند. اینکه جزء بدیهیات است
ناشناس
۱۶:۱۱ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
مدارس سمپاد حذف نمیشه؟
ناشناس
۱۶:۰۲ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
خیلی عالی بود