وی ادامه داد: در گذشته سطح اطلاعات و فناوری صنعت کره جنوبی با کشور ما برابری میکرد اما وجود روحیه جهادی در میان مسئولان و مردمان این کشور آنها را به دستاوردهای چشمگیری رساند.
رحمتی با اشاره به به ذخایر و داراییهای بی شمار ایران و چالشهای زیرساختی کشور، افزود: با توقف راحت طلبی هایی که منجر به خام فروشی میشود، می توانیم به بالاترین حد صنعت و تکنولوژی دست پیدا کنیم.
کارشناس امور اقتصادی تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی اکنون چاره ساز بسیاری از چالشهای اقتصاد است و با روی آوردن به اقتصادی درون زا و برون نگر میتوانیم مسیر خود را برای پیشرفت و تعالی هموار کنیم.
وی اضافه کرد: متأسفانه بیشتر همایشها جنبه تزئینی و تفریحی به خود گرفته است این در حالی است که هزینههای هنگفتی صرف برگزاری آنها میشود.
رحمتی بیان کرد: اگر در عوض هزینههای کلانی که صرف برگزاری همایشها می شود به مولفههای دانشی و پژوهشی روی بیاوریم به دستاوردهای قابل تحسینی خواهیم رسید. متأسفانه غفلتهای این چنینی در کشور ما تازگی نداشته و همچنان دنباله دار است.
کارشناس امور اقتصادی تصریح کرد: بی توجهی به فرمایشهای مقام معظم رهبری نشان دهنده ناتوانی مسئولان در اجرای سیاست های ابلاغی است. مدیران لایقی باید عهده دار مسئولیت ها باشند.
وی تشریح کرد: پاشنه آشیل اقتصاد کشور در تعارضهای مقرراتی واقع شده است که با روی آوردن به اقتصاد مقاومتی قادر به رفع بخش عظیمی از مشکلات زیرساختی خواهیم بود.
رحمتی گفت: محقق نشدن شعار سال ناشی از عوامل مختلفی همچون بیتوجهی به فرمایشهای مقام معظم رهبری، ضعفهای زیرساختی، نبود مفهوم و باور های جهادی، تکیه بر آسان طلبی ها و خرده فروشیها و غیره است. تا زمانی که این موانع رفع نشود هیچ یک از شعارهای سال آنگونه که انتظار می رود به مرحله اجرایی و تحقق نمی رسند.
انتهای پیام/