وی افزود: به نظر می رسد اگر قرار باشد اقدامات موثرتر و جدی تری در حوزه آموزش های اعتقادی که امروز به طور جد مورد توجه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قرار دارد انجام شود باید در نیروهای مسلح مدل آموزشی جدید و نویی را برای این حوزه تدوین و حرکت های جدی تری را با توجه هجمه شدید دشمنان انجام دهیم.
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با اشاره به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان علیه نظام اسلامی و جوانان کشورمان تصریح کرد: استکبار جهانی بی وقفه تهاجم فرهنگی علیه کشورمان را ادامه میدهد که در این راستا اساتید حوزه تربیت و آموزش اسلامی باید برای مقابله با این هجمه طرح و ایده ارائه دهند که به طور مورد حمایت مسئولان نیز قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه در حوزه آموزش و تربیت اسلامی باید مرزشکنی علمی صورت گیرد، گفت: در وزارت دفاع بحمدالله اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است لذا معتقدیم باید آموزش و تربیت اسلامی سرلوحه اقدامات و فعالیت ها قرار گیرد تا کارکنان نیروهای مسلح بتوانند با دشمن شناسی به موقع پاسخ دشمنان را بدهند.
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با بیان اینکه نظاممند کردن حوزه آموزش و تربیت نیز طی سالهای گذشته مدنظر بوده است، ادامه داد: تدوین الگو و مدل مناسب در حوزه آموزش باید مورد توجه جدی مسئولان و متولیان امر باشد چرا که باعث نظام مند شدن کار می شود و سودمندی بسیاری برای سازمان به همراه خواهد داشت.
در این همایش از اساتید نمونه در حوزه های مختلف با حضور رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک ایران تجلیل شدند.
انتهای پیام/