رئیس جمهور روسیه پس از دیدار با بشار اسد اعلام کرد: ما با توجه به پیروزیها و موفقیتهای چشمگیر ارتش سوریه در مبارزه علیه تروریسم به چنین مبارزاتی ادامه خواهیم داد و با آغاز یک روند سیاسی در مرحلهای فعالتر، نیروهای نظامی خارجی در آینده از سوریه خارج خواهند شد.
بشار اسد در شهر سوچی با رئیس جمهور روسیه دیداری غیرمنتظره داشت. اسد و همتای روس او آغاز روند سیاسی در سوریه در ادامه مبارزه مداوم با تروریسم را مورد ستایش قرار دادند.
شایان ذکر است، آمریکا، ترکیه، روسیه و برخی کشورهای دیگر در سوریه نیروی نظامی مستقر کردهاند. روسیه به عنوان قدرتمندترین حامی دولت سوریه به مبارزه علیه گروههای تروریستی و معارضان دولت سوریه کمک کرده است.
سفر رئیس جمهور سوریه به سوچی، درست یک هفته پس از سفر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیسستی به مسکو صورت گرفت. نتانیاهو در آن سفر پس از دیدار با رئیس جمهور روسیه مدعی شد علیرغم محکومیت حمله هوایی 9 می رژیم صهیونیستی به سوریه از سوی مسکو، بعید است روسیه در اقدامات این رژیم در سوریه مداخله کند.
انتهای پیام/