وی گفت:در شهرک صنعتی بناب 35 واحد کارگاهی هر کدام به وسعت هزار متر مربع قابل واگذاری است.
وی عمده ترین مشکل نواحی صنعتی را قرار داد مالکیت اعلام کرد و گفت:از آنجایی که زمین های نواحی صنعتی توسط جهاد و به وسیله قرار داد واگذار شده است در صورت بلااستفاده بودن نمی توانیم به خلع ید آنها اقدام کنیم.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز تبدیل قرار داد های مالکیت اراضی واقع در ناحیه صنعتی خوشه مهر به سند مالکیت را خواستار شد و گفت : برای تبدیل این قرار داد ها به اسناد مالکیت نباید هزینه های گزاف از مالکان اخذ شود.
ضیاء اله اعزازی با انتقاد از روند توزیع تسهیلات اشتغال زایی در روستاها گفت:در پرداخت تسهیلات برای اشتغال روستایی تنگناهایی وجود دارد که به نفع اشتغال روستایی جذب نمی شود.
فرماندار بناب نیز نبود زیر ساخت های مناسب، جمع آوری نشدن آبهای سطحی،هزینه های گزاف امتیاز آب آشامیدنی و پایین بودن ولتاژ برق را از عمده مشکلات ناحیه صنعتی خوشه مهر بناب برشمرد.
امین رفیعی با اشاره به اینکه ناحیه صنعتی بناب 5 هکتار وسعت دارد و تنها 13 واحد فعال در آن فعالیت می کنند افزود : باید تکلیف زمین هایی که به منظور سرمایه گذاری و با قیمت دولتی واگذار شده اند ولی تاکنون هیچ گونه ساخت و سازی در آنها انجام نشده مشخص شود.
انتهای پیام/