وی به بسته های حمایتی ویژه تعاونی ها اشاره کرد و گفت: دولت تسهیلاتی به واحدهای تعاونی اختصاص داده است که کمیته کارشناسی باید در این زمینه تشکیل شود تا با ارزیابی ها، واحدها بتوانند از این خدمات بهره مند شوند.
وی همچنین گفت: راهکارهای برون رفت از مشکلات تعاونی ها با همکاری دستگاه های مربوطه ارائه و فضای رقابتی سازنده در جهت رونق تولید ایجاد شود.
غضنفری اضافه کرد: طبق آمارهای ارائه شده، توسعه ای در تعداد واحدهای تعاونی صورت نگرفته است ضمن این که تعدادی نیز از مدار فعالیت خارج و یا غیرفعال شده اند که باید با همکاری دستگاه های مربوطه و بانک های عامل بازنگری و ارائه راهکار صورت گیرد.
وی افزود: آسیب شناسی وضعیت واحدهای تعاونی در راستای شناسایی مشکلات و موانع آنها در بخش های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، صنعتی و خدماتی انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم با بیان این که نقش بانک ها در ارائه تسهیلات و حل مشکل تعاونی ها کارساز است، گفت: بانک های عامل باید به واحدهایی که از طریق ستاد رونق تولید و تسهیلات معرفی می شوند طبق قانون تسهیلات با بهره کم ارائه کنند.
وی خاطرنشان کرد: عملکرد بانک ها در ارائه تسهیلات مورد ارزیابی قرار می گیرد تا واحدی دچار مشکل نشود ضمن این که بازدیدهای میدانی با حضور مدیران دستگاه های مربوطه از واحدهای تعاونی صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/ش