وی با اشاره به تعداد کل تعاونیهای موجود در استان قم افزود: در مجموع 2 هزار و 477 تعاونی در استان قم تشکیلشده که از اینبین 83 درصد از تعاونیهای استان را تعاونیهای مربوط به سهام عدالت تشکیل داده که جمعیتی بالغبر 720 هزار نفر را در برمیگیرد.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان قم تعاونیهای غیرفعال استان را مورد توجه قرار داد و گفت: 875 تعاونی استان قم در حال حاضر غیرفعال بوده جمعیتی بالغبر 32 هزار نفر را شامل میشود.
کاویانی با اشاره به اتحادیههای فعال استان قم تأکید کرد: در حال حاضر صرفاً 6 اتحادیه استان قم بهصورت رسمی فعال بوده که نسبت به تعداد کل اتحادیههای موجود در استان قم رقم بسیار کمی را نشان میدهد.
وی با تأکید بر اهمیت تعاونیهای مسکن در استان قم خاطرنشان کرد: در استان قم درمجموع 275 تعاونی مسکن با عضویت بیش از 28 هزار نفر در استان قم مشغول فعالیت دارند که امید میرود مشکلات موجود در این عرصه حل شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم ادامه داد: تلاش برای رسیدن به سهم 25 درصدی در اقتصاد استان، توسعه تشکلهای مردمنهاد، افزایش واحدهای مولد اجرایی کردن سند توسعه تعاون از اهداف انعقاد توافقنامههای تعاونی در استان قم است.
کاویانی با اشاره به تشکیل کمیته کارشناسی مشکلات شرکتهای تعاونی تأکید کرد: کمیته کارشناسی مشکلات شرکتهای تعاونی در ماههای اخیر برای حل مشکلات این تعاونیها تشکیلشده و برمبنای آن نیز تاکنون 18 جلسه تشکیلشده است.
وی ادامه داد: با تشکیل کمیته کارشناسی مشکلات شرکتهای تعاونی بیش از 50 درصد از شرکتهای تعاونی حوزه مسکن تقسیط و قسطبندی شده است.
کاویانی،مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم با تأکید گسترش تعاونیهای کشاورزی در قم خاطرنشان کرد: 80 درصد تعاونیهای شکلگرفته در سال 96 در حوزه کشاورزی بوده است که 27 تعاونی را شامل میشود.
کاویانی با نامطلوب دانستن روند شکلگیری تعاونیها در استان قم عنوان کرد: حقیقت این بوده که رشد تعاونیهای استان قم نسبت به استانهای دیگر کشور مطلوب و در حد قابلقبول نبوده است.
وی با بیان برخی ظرفیتهای تعاونی توسعه و عمران ادامه داد: تعاونی توسعه و عمران میتواند علاوه بر ابعاد مختلف ظرفیتهای تعریفشده از اعتبارات توسعه روستایی نیز بهرهمند شود.
انتهای پیام/ش