آرمان واعظی، مدیرکل شیلات استان اردبیل امروز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، افزود: سالانه همچنین 1.5 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان تکثیر می شود.
وی با بیان اینکه پارسال 9 هزار تن انواع ماهی سرد آبی و گرم آبی در استان تولید شد، گفت: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل 10.5 کیلوگرم است و رتبه سوم مصرف را در بین استان های غیرساحلی کشور به خود اختصاص داده است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل افزود: ماهی سردآبی از جمله قزل آلای رنگین کمان ؛ ماهیان گرم آبی مانند کپور، آمور، فیتوفاک و سرگنده؛ ماهیان استخوانی مثل ماهی سفید؛ ماهیان خاویاری مانند فیل ماهی و تاس ماهی و ماهی زینتی شامل سوف، سین، شاه میگو آبی شیرین در استخرهای پرورش ماهی در استان اردبیل تولید می شوند.
واعظی از وجود 18 مزرعه پرورش ماهی در شهرستان نیر خبر داد و گفت: امسال پیش بینی می شود 700 تن ماهی در این شهرستان تولید شود.
انتهای پیام/ع