مفتی عبدالحکیم عمرزهی از علمای برجسته اهل سنت شهرستان خاش هم اختلاف و ناامنی را یک سم هلاک کنندهای دانست که به سبب آن انسانها و اقوام نابود میشوند.
عیدمحمدقلندرزهی رئیس شورای خاش نیز گفت: اختلاف و نا امنیها خسارت آفرین بوده و به توسعه شهرستان ضرر میرساند.
دوست محمد ابراهیمی از معتمدان شاخص خاش نیز بیان کرد: اختلاف میان این ۲ طایفه بر اثر یک درگیری جزئی شروع شده و متاسفانه پس از وقوع یک سهل انگاری چند نفر از طرفین درگیر کشته و مجروح شدند.
فرمانده سپاه شهرستان خاش نیز گفت: تلاش برای حفظ آبادانی و توسعه در منطقه با اتحاد، یکپارچگی، دور شدن از دشمنی ها، تقویت برادری و اخوت به دست میآید.
سرهنگ پاسدار حسن فضلی اظهار داشت: امیدواریم ریشه اختلافات در این منطقه به طور کامل خشکانده شود.
محسن قلندرزهی نماینده دادستان و مسئول دبیرخانه رفع اختلافات و صلح و سازش دادگستری شهرستان خاش هم تاکید کرد؛ با هماهنگی حوزه قضایی تلاش میکنیم مشکلات اختلافات، قصاص و مجازات را برطرف کنیم.
فرماندار شهرستان خاش هم با اشاره به اینکه عمران، توسعه و آبادانی با حفظ امنیت و آبادانی محقق میشود گفت: هر گونه احساس نا امنی، اختلاف و تفرقه خسارت بار است و جلوی رشد و بالندگی جامعه را میگیرد.
حمیدالدین یوسفی ادامه داد: عهدشکنی، پایبند نبودن به پیمان و دامن زدن به اختلاف نارضایتی پروردگار را به دنبال دارد و خسارتهای جبران ناپذیری را به جامعه و مردم وارد میکند.
وی از تلاشهای خیرخواهان، دلسوزان و طرفین درگیر که گذشت و ایثار کرده اند، تقدیر کرد و افزود: بسیار خوشحال هستیم که دوستی، صلح، صفا و محبت جایگزین نفاق و اختلاف میشود.
در درگیری و اختلاف چهار ساله میان افراد ۲ طایفه بامری و سنجرزهی خاش چهار نفر کشته و حدود هشت نفر مجروح شدند.
انتهای پیام/ع