به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ابراهیم نجفیان، معاون امور اقتصادی و بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان، گفت: با اجرای طرح ضیافت که از آغاز تا پایان ماه مبارک رمضان که به منظور تنظیم بازار صورت می گیرد تمهیدات و اقداماتی برای تامین، توزیع و نظارت بر روی قیمتها اتخاذ شده است.
وی افزود: این طرح کمک می کند تا بتوان در طول یک ماه بر بازار و قیمت مصوب کالاهای اساسی مردم و نحوه توزیع آن در فروشگاه های نظارت بیشتری وجود داشته باشد.
نجفیان ادامه داد: روند توزیع اقلام اساسی موردنیاز مردم در ماه مبارک رمضان به شکلی است که نظارت کافی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام خواهد گرفت. همچنین اتاق اصناف نیز در این زمینه همکاری لازم را خواهد داشت تا شاهد اجرای هرچه بهتر این طرح در استان باشیم.
معاون امور اقتصادی و بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تصریح کرد: در ایام ماه مبارک مرغ با قیمت هر کیلوگرم 6200 تومان و گوشت گرم با قیمت 36هزار و 300 تومان به دست مصرف کننده خواهد رسید.
وی در پایان مطرح کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این ایام میتوانند با تلفن 124 که به صورت شبانهروزی است تماس بگیرند و شکایات خود را مطرح کنند.
انتهای پیام/و