وی متوسط سرانه گوشت مرغ در کشور 28 کیلو اعلام کرد و افزود: این درحالی است که متوسط سرانه دنیا 14 کیلو بوده که این امر بیانگر افزایش 2 برابری تولید و مصرف در دنیاست.
رکنی با اشاره به اینکه عوامل موثری در تولید گوشت مرغ دخیل است،بیان کرد: در تولید گوشت مرغ بحث های بهداشتی در جوجه کشی و حمل و نقل باید رعایت شود که متاسفانه در برخی مواقع به سبب برخی مشکلات در حمل و نقل شاهد تلفات جوجه هستیم.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: سال گذشته یک میلیارد و 268 میلیون جوجه گوشتی یک روزه و 38 میلیون جوجه یک روزه تخم گذار در کشور تولید شد .
وی با اشاره به اینکه شرایط حمل و نقل جوجه بسیار حائز اهمیت است، بیان کرد: البته در برخی مواقع شاهد حمل جوجه یک روزه با مینی بوس،وانت، کامیون و اتومبیل هستیم که به سبب طولانی بودن مسیرهای حمل و نقل تلفاتی رخ می دهد.
این مقام مسئول با بیان اینکه سالانه بیش از از یک میلیارد و 250 میلیون جوجه گوشتی در کشور تولید می شود، اظهار کرد: وزن جوجه های تولیدی در اثر حمل و نقل نادرست حدود 130 هزارتن کاهش می یابد که به همین خاطر برای ورود بخش خصوصی در زمینه حمل طیور با خودورهای مجهز اقداماتی انجام داده ایم . این امربه سبب منافع بالا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بخش دولتی درهر جایی که لازم باشد حمایت های لازم از آنها را به عمل خواهد آورد.
رکنی با بیان اینکه تلفات جوجه در فصل گرما معضل بزرگی است،گفت: در شرایط کنونی پیوند میان شرکت خودرو سازی داخلی و تولیدکنندگان جوجه یک روزه در زمینه حمل مناسب صنعت طیور را به فال نیک می گیریم.
انتهای پیام/