به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،دکتر فرزام بیدارپور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر گفت:در چند روز اخیر ۵۴ کردستانی به دلیل مصرف قارچ سمی مسموم شده اند که بیشترین آمار افراد مسموم شده بر اثر مصرف قارچ سمی به ترتیب مربوط به شهرستان کامیاران، سنندج، دیواندره و دهگلان بوده و خوشبختانه مورد فوتی گزارش نشده است.
وی افزود: از ۵۴ نفر افراد مسوم شده، ۲۸ نفر در بیمارستان بستری که حال دو نفر از انان نسبتا نامناسب و بقیه افراد بهصورت سرپایی مداوا و ترخیص شدند.
بیدارپور گفت: لازم است هم استانیهای عزیزمان در مصرف قارچهای کوهی احتیاط را به عمل آورند چرا که شناسایی و تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی بسیار مشکل و فقط افراد متخصص و با تجربه میتوانند قارچها را از هم تشخیص دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه بیان کرد:با ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان با قاطعیت سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص و کوچکترین اشتباه ممکن است منجر به مرگ یا آسیبهای جدی به کبد و دیگر اعضای بدن شود.
گفتنی است که هر ساله در فصل بهار بیشترین آمار مسمومیت در اثر مصرف قارچ سمی ثبت و گزارش میگردد.
انتهای پیام/م