وی افزود: برای افتتاح این پروژه دامهای پر تولید از سراسر دنیا جمع شدند که این دام ها متفاوت با نژاد داخل هستند و در نهایت با کارهای ژنتیکی که روی این دام ها انجام می شود، تولید آنها نسبت به شرایط جغرافیایی در هر منطقه بومی سازی می شود.
نوروزی ادامه داد: این دام های مولد در شکم اول ۳ لیتر و در شکم های بعدی ۴ و ۸ لیتر در روز شیر می دهند.
این مقام مسئول از واردات ۵ نژاد دامی در کشور خبر داد و افزود: این دام ها در مقوله دوقلوزایی و سه قلوزایی با نژادهای بومی متفاوت هستند، چرا که به دام های بومی برای تولید یک کیلو گوشت قرمز حداقل ۸ کیلو علوفه و کنسانتره داده می شد در حالیکه این دام ها برای تولید یک کیلو گوشت حداکثر ۴ کیلو علوفه مصرف می شود که این امر بیانگر ضریب تبدیل دوبرابری این دام هاست.
وی تصریح کرد: با توجه به فقر مرتع و مدیریت بحث آب با معرفی این نژادها به جامعه روستایی و عشایری در صدد خودکفایی گوشت قرمز هستیم.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی شهیدی محلاتی نماینده ولی فقیه و معاون رئیس جمهور، اظهار کرد: اگرچه سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید است اما در صدد خدمت به مردم است.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص کنونی، توسعه این پروژه ها خدمت به انقلاب، اسلام و نظام به شمار می رود.
به گفته شهیدی در این دو پروژه مهم کشاورزی اکثرا از مهندسان ایثارگر استفاده کردیم و این امر کار بسیار ارزشمندی است که سازمان اقتصادی کوثر در صدد حل مشکلات ایثار گران انجام داده است.
انتهای پیام/