غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اینکه اعضای شورای شهر یکی از معیارهای انتخاب شهردار تهران را داشتن شخصیت ملی عنوان کردند، با این تفاسیر آیا شهردار تهران را شخصیتی ملی میدانید، اظهارداشت: نمیتوان مطلقا معیارهای یک فرد که دارای شخصیت ملی باشد را مشخص کرد. بنده قطعا موافق نیستم که شهردار انتخاب شده بهترین گزینه انتخابی است، اما معتقدم باید به انتخاب شورای شهر احترام بگذاریم.
شهرداری از حالت شعاری خارج شود
وی افزود: اگر میخواستم به تنهایی برای اداره شهر تهران فردی را انتخاب کنم، ممکن بود که انتخابم متفاوت باشد، اما اکنون افشانی با وجود حاشیهها و حرفها به عنوان شهردار انتخاب شده و ما باید وی را به عنوان سکاندار شهرداری تهران بپذیریم.
کرباسچی با اشاره به مطالبات مردم و جریان اصلاحات، تصریح کرد: مردم میتوانند همه روزه آثار سوء یا سودمند عملکرد شهرداری را در زندگی خود نظاره کنند، لذا معتقدم شهرداری باید واقعی عمل کند و از حالت شعاری خارج شود.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی بیان کرد: شفاف بودن عملکرد شهرداری فرع بر این است که کاری انجام شود و بعد بگویند که در آن فسادی صورت نگرفته ، لذا اگر شهردار کاری برای شهر تهران انجام ندهد، دلیلی ندارد که دم از شفافیت بزند.اگر ادعا کنیم که تنها هدفمان در شهرداری شفافیت است، یعنی کاری را فراموش کرده و حرفهای شعاری میزنیم.
افشانی با وجود حاشیهها بنا بر مصلحت و ملاحظات شهردار شد
کرباسچی تأکید کرد: اکنون حدود یک چهارم فرصت شورای شهر گذشته و شخصی که مورد قبول اعضاء واقع شده بنابر مصلحت و یا ملاحظاتی رأی آورده، لذا در برهه زمانی کنونی باید اولویتهای مردم سنجیده شود.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه مالیات کلانی توسط شهرداری از مردم دریافت و این سازمان با هزینه گزافی اداره میشود؛ لذا باید دانست که شهرداری محلی برای ایجاد اشتغال بدون در نظر گرفتن نتیجه نیست.
گفتی است که اخیرا محمد قوچانی، نایبرئیس کمیته سیاسی حزب کارگزاران طی یادداشتی، با انتقاد از عملکرد شورای شهر و عدم برنامه مشخص برای اداره شهر تهران تیغ نقدش را به سمت حزب اتحاد ملت برده و تاکید کرده عملکرد این حزب بهشدت ضدجبههای بوده که درنهایت نتیجه منطقی این چپروی و تکروی حذف هر سه نامزد شد که در میان آنان افراد مناسبی هم بودند. قوچانی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان را هم از نقد بینصیب نگذاشته و تصریح کرده متاسفانه نظام مشارکت و تهیه فهرست انتخاباتی جبهه اصلاحات در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان دارای ایراداتی اساسی است. این عضو حزب کارگزاران همچنین تاکید کرده یک جریان سیاسی در جبهه اصلاحات از فردای دوم خرداد 76 کوشید با مصادره رهبری این جریان، خود را مساوی اصلاحات نشان دهد و نه به قبل از خود و نه به بعد از خود بهایی نداد.
همچنین عبدالله ناصری عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان اخیرا با بیان اینکه بی تردید ظرفیت ملی امثال حجتی و بی طرف از افشانی بالاتر است، گفت: حق اعضای شورای شهر است که شهردار تهران را انتخاب کند و اگر نهادهای دیگر با شهردار هماهنگ باشند، مشکلات پایتخت حل خواهد شد. می توان گفت که روند انتخاب شهردار تهران کاملا دموکراتیک بوده است.حتما میشد نیروهایی در حد بالاتر از آقای افشانی را در ذهن مرور کرد.
انتهای پیام/