وی افزود:نظارت و بازرسی بر مراکز تولید،توزیع و عرضه فراورده های خام دامی،سردخانه ها،مراکز بسته بندی،خودروهای حمل در اولویت قرار دارد.
بماندشتی با اشاره به اینکه کنترل و نظارت های مستمر در ارتقای وضعیت بهداشتی جامعه بسیار حائز اهمیت است گفت:شهروندان گوشت و فراورده های دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
وی از شهروندان خواست هنگام خرید فراورده های خام دامی به لیبل درج شده برروی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید،انقضاء،نوع محصول،کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی و... می باشد توجه نمایند.
انتهای پیام /س