سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ممنوع بودن مصرف باقلابرای بیماران فاویسمی

بیماران فاویسمی باید از باقلای محلی دوری کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ علی داوودی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: افرادی که ژن G۶PD ندارند، مستعد ابتلا به بیماری فاویسم هستند و باید از خوردن و حتی عبور از کنار باغ‌های باقلای محلی جدا خودداری کنند.
وی افزود: این اختلال ژنتیکی که با کروموزوم X. منتقل و به کم خونی شدید منجر می‌شود، در پسران ۳ برابر دختران است.
معاون اجتماعی دانشگاعی علوم پزشکی گیلان گفت: افرادی که به بیماری غیر واگیر فاویسم مبتلا می‌شوند در حالت عادی هیچ گونه علائمی ندارند.
علی داوودی تصریح کرد: علائم این بیماری خستگی، ضعف شدید، بی قراری، دل درد، رنگ پریدگی، گاهی تب و تغییر رنگ ادرار است که فرد مبتلا کمتر از ۷۲ ساعت باید برای تزریق خون به مراکز درمانی منتقل شود.

انتهای پیام / ق

مصرف باقلا را بیماران فاویسمی فراموش کنند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.