وی افزود: هنوز هم در استانها بدون اینکه تکلیفی برای اشتغال جوانان تعیین شود، جوانان به سمت مدرک گرایی سوق داده میشوند.
تندگویان با بیان اینکه یکچهارم و یا نیمی از جمعیت کشور را جوانان تشکیل میدهد، خاطرنشان کرد: دولت نمیتواند امکان استخدام در دولت را برای همه جوانان ایجاد کند و راهحل برونرفت از مشکل اشتغال جوانان، توانمند کردن آنان برای استفاده و بهرهبرداری از امکانات بومی و محلی است.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، خواستار آموزش ملی در مرکز صنایع فرهنگی و خلاق و مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان زنجان شد و گفت: دوره آموزشی برای مربیگری برای جوانان مستعد سراسر کشور در نظر گرفته شود تا این مربیان، سفیران آموزشی در سراسر کشور باشند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲ هزار تشکل جوان فعال در کشور وجود دارد که تا پایان دولت به ۶ هزار تشکل خواهد رسید و این تشکلها در همه حوزهها فعالیت دارند.
این مسئول اظهار کرد: در حال حاضر پایه کار مشخص شده و میتوان برای آن سرفصل آموزشی تعریف کرد. همچنین این وزارتخانه به دنبال انجام کارهای تخصصی و ایجاد شبکههای تخصصی در کشور است و هفته گذشته اولین شبکه تخصصی ملی گردشگری و بومگردی در تبریز افتتاح شده است.
تندگویان با اشاره به راه برونرفت از مشکل اشتغال عنوان کرد: اگر جوانان بتوانند از فضای موجود و دستاوردهای بومی و محلی استفاده کنند و به دولت و کمکهای دولتی اتکا نکنند، مشکل اشتغال به طور قابل توجهی حل میشود. بر اساس توافق انجام شده وزارت ورزش و جوانان با صندوق کارآفرینی امید، این صندوق برای اعطای تسهیلات آماده است و وزارتخانه سال گذشته سهم خود را پرداخت کرده است.
وی با توصیه به جوانان، یادآور شد: جوانان خود را باور کنند و روی پای خود بایستند تا بتوانند استعدادهای خود را شکوفا کنند. ما نیز به دنبال حمایت از جوانان هستیم تا بتوانند بیشتر از آنچه که هست، شکوفا شوند. باید توجه داشت که جوانان دوباره میتوانند ایران را نجات دهند؛ همانگونه که قبلا آن را در دوران جنگ نجات دادهاند.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: بهتر است مسئولان صندلیها را به جوانان تحویل دهند و به عنوان مشاور در کنار آنان فعالیت کنند. امیدواریم که در حوزه انتصابات شاهد تحول در بخش جوانان باشیم.
انتهای پیام/
۳۵ ساله فوق لیسانس بیکار