دبیر نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری ادامه داد: نمایشگاه اینوتکس در شش دوره میزبان 750 شرکت فناور بوده است این شرکتها از 25 کشور جهان در این نمایشگاه شرکت کردند همچنین امضای 130 سند همکاری بین فعالان حوزه علم و تکنولوژی از جمله برنامهها و دستاوردهای این نمایشگاه بوده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و فنبازار ملی ایران برگزار میشود، اظهار کرد: از چهاردهم لغایت شانزدهم تیر ماه بوستان گفتگو میزبان فناوران در نمایشگاه تخصصی اینوتکس خواهد بود.
قنبرپور در رابطه با کشورهایی که در این نمایشگاه شرکت میکند، گفت: بیست کشور جهان از جمله کشورهای چین، کره جنوبی،روسیه، کانادا، هندوستان، آلمان، پاکستان، انگلستان، بلاروس و آذربایجان در این نمایشگاه حضور دارند.
دبیر نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری در رابطه با اهداف و محورهای اصلی این نمایشگاه بیان کرد: این نمایشگاه هفت محور اصلی را دنبال می کند که از جمله آنها میتوان به محورهای مدیریت هوشمند انرژی، حمل و نقل هوشمند، دستگاههای هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا، زیرساختهای هوشمند، بهداشت و سلامت هوشمند اشاره کرد.
وی در خصوص اجزای این نمایشگاه گفت: امسال نمایشگاه به غرفهها، رویدادهای تجاری، رویدادهای ترویجی و ارائه خدمات سرمایهگذاری مشترک تقسیم میشود، همچنین هشت هیئت تجاری از کشورهای خارجی به این نمایشگاه اعزام میشوند و تلاش میکنیم که فناوریهای ایرانی در برابر آنان به نمایش بگذاریم.
قنبرپور در رابطه با استارتآپهایی که در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار کرد: یک پایگاه خلاق در نمایشگاه به وجود آمده است که بر اساس پیشبینیها قرار است که تعداد زیادی استارتآپ خارجی در آن شرکت کند همچنین 50 مخترع، 20 سرمایهگذار خطرپذیر، 20 شتابدهنده، 150 استارتآپ و 40 سرمایهگذار اولیه در نمایشگاه حضور دارند.
انتهای پیام/