یزدانیان، ارتقای دانش در زمینهی چالشها و تهدیدهای بالقوه مربوط به سرویسها و اپلیکیشنهای آنلاین، اشتراک گذاری طرح امنیت سایبری جهانی توسط ITU و شاخصهای جهانی امنیت سایبری و حفاظت از کودکان در فضای سایبری را از اهداف برگزاری این کارگاه عنوان کرد.
رییس دانشکدهی پست و مخابرات تبادل تجربیات موفق در توسعه و تقویت چارچوبهای امنیت سایبری ملی و ارتقای قابلیتهای بکارگیری اثربخش CERT در کشورها و نیز ظرفیت سازی انسانی و صنعتی جهت استفاده کارآمد و اثربخش قابلیتها و امکانات را از دیگر اهداف برگزاری کارگاه امنیت فضای مجازی بیان کرد.
وی، مهمترین محورهای این کارگاه را جهت گیری ICT و نیاز به استفاده امن و مطمئن از آن، رایانش ابری، اینترنت اشیاء، بلاکچین، استانداردهای امنیت اطلاعات، اندازه گیری تاثیر زیرساخت اطلاعاتی بحرانی و چشم انداز تهدیدهای جاری اعلام کرد.
یزدانیان افزود: به عبارت دیگر، هدف از برگزاری این دورهها انتقال تجربه در لبهی تکنولوژی است.
رییس دانشکده پست و مخابرات تصریح کرد: در قالب برگزاری این دوره تعدادی از مدیران ارشد حوزه از سایر کشورها به ایران آمده و در نشستهایی که برگزار میشود تبادل اطلاعات میکنند که دستاوردهای چشم گیری در حوزهی آموزشهای تخصصی امنیت سایبری به همراه دارد.
در بخشی از این کارگاه، رسول سراییان، رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاون وزیر ارتباطات، گفت: تحول دیجیتال و اقتصاد دیجیتال از مهمترین نکاتی است که بر روی آن تمرکز داریم.
وی تصریح کرد: تحول دیجیتال به شدت رو به رشد است؛ به طوری که تا سال ۲۰۱۹، به دلیل نیاز مردم به امنیت سایبری، بالغ بر شش میلیون شغل در دنیا ایجاد میشود.
یکی از مدرسان نیز در ادامه این کارگاه ITU تاکید کرد: با توجه به استفاده روز افزون کودکان از اینترنت، هدف از برگزاری این دورهها پیاده کردن راه کارهای مثبت از استفاده کودکان از اینترنت است تا وابستگی آنها به فضای مجازی را به حداقل برسانیم.
وی تاکید کرد: به عبارت دیگر اگرچه دنیای کسب و کار امروزی و زندگی روزمره ما در گرو دنیای دیجیتال است، اما باید تلاش کنیم تا از وابستگی کامل به این حوزه جلوگیری کنیم.
گفتنی است؛ این کارگاه با حضور مدرسان مورد تایید ITU از کشورهای هند، مالزی و ایران برگزار شده و با تبادل نظر حاضران در خلال برگزاری دوره، تا ۲۶ اردیبهشت ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/