وی افزود: اگرچه سازمان تعاون روستایی با خرید زعفران از کشاورزان دو هدف عمده از جمله جلوگیری از زیان کشاورزان و ثبات بازار زعفران را دنبال می کرد اما متاسفانه هدف دوم مغفول ماند چرا که با خرید زعفران و دپو در انبارها، با کاهش عرضه زعفران از سوی کشاورزان و افزایش قیمت در بازار روبرو هستیم.
میری ادامه داد: هر یک از کشاورزانی که در 20 روز گذشته اقدام به فروش زعفران کردند، بابت فروش هر کیلو زعفران با زیان یک میلیون تومانی در بازار روبرو شدند در حالیکه برای ثبات بازار زعفران انتظار می رفت تمامی زعفران های خریداری شده در بازار توزیع شود چرا که خرید 70 تن زعفران و سود یک میلیون تومانی در فروش هر کیلو محصول برای سازمان تعاون روستایی رقمی نیست و این امر صادرات را مختل کرده و کشور ما را به عنوان بزرگترین تولید کننده در دنیا زیر سوال می برد.
نائب رئیس شورای ملی زعفران درباره تاثیر خروج آمریکا از برجام بیان کرد: این امر بر بازار صادراتی زعفران تاثیر چندانی نخواهد داشت چرا که آسیب بازار داخل بیش از خارج است.
به گفته وی خروج آمریکا از برجام بیش از آنچه که تاکنون به زعفران خسارت وارد کرده،آسیب مضاعف تری در پی نخواهد داشت از اینرو تنها ممکن است منجر به قطع صادرات زعفران به آمریکا شود.
انتهای پیام/