وی افزود: امروز ازجمله مطالبات جوانان در زمینه ازدواج همین مشاوره های پیش از ازدواج است، مسجد نیز باید در این زمینه وارد عمل شود.
حجت الاسلام علم الهدی با بیان اینکه با تشکیل کارگروه ها در مساجد می توان از نیازمندان محل حمایت کرد، تصریح کرد: امام جماعت و این گروه ها حلقه وصل میان خیرین و نیازمندان هستند.
وی با اشاره به میزان تاثیرگذاری کارگزاران مساجد در زمینه تحقق شعار سال؛ گفت: فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از کالای ایرانی امروز به یک وظیفه ملی، مذهبی و اخلاقی تبدیل شده است.
وی عنوان کرد: مسجد بهترین پایگاه برای تبیین و بالندگی فرمایشات رهبری است، مردمی که در مسجد حاضر میشوند واجب الهی را پشت امام جماعت خود خوانده و به او اعتماد می کنند و بنابراین سخنان امام جماعت فصل الخطاب است و یکی از پایگاه های تحقق شعار سال مسجد است.
مدیر حوزه علمیه قاسم بن الحسن در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: پیگیری مطالبات اجتماعی یکی از مهم ترین وظایفی است که مراکز فرهنگی برعهده دارند و با توجه به اینکه مسجد یکی از پایگاه های فرهنگی است می تواند خواسته های مردم را پاسخگو باشد و به تبیین این بپردازد که مردم با چه رویکردی زندگی خود را ادامه دهند.
وی افزود: امروز فضای مجازی مطالبات کاذب را در مخاطبان خود ایجاد می کند و این مصرف گرایی ها مربوط به فضاهای مجازی است رفتارهای مردم را تغییر می دهد و مخاطبان به صورت ناخواسته متوجه میشوند که سبک زندگی شان تغییر کرده است.
وی گفت: مسجد می تواند به این موضوع ورود کرده و مسئله را مدیریت کند و امام جماعت به صورت موردی می تواند به تبیین اینچنین مسائل بپردازد.
گفتنی است دهه تکریم و غبارروبی مساجد امسال با شعار مسجد پایگاه همه کارهای نیک از تاریخ 17 لغایت 26 اردیبهشت در حال برگزاری است.
انتهای پیام/