وی تأکید کرد: باید با هماندیشی، بهترین شیوه عرضه گندم به نانوایان آزادپز در بورس کالا اتخاذ شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: این مصوبه راهکار خوبی در راستای عرضه گندم در بورس کالاست، چرا که هم اکنون بخشی از نیازهای فعالان صنعت، از طریق بورس تأمین میشود.
مقدم در ادامه به اجرای سیاست قیمت تضمینی گندم اشاره کرد و گفت: سیاست قیمت تضمینی گندم در سال گذشته در چهار استان به صورت آزمایشی اجرایی شد و مزایایی همچون افزایش کیفیت گندم، استانداردسازی محصول و کاهش بار مالی دولت را به همراه داشت، بنابراین اجرایی شدن این طرح کمک کرد تا ضمن بهره مندی از مزایای آن، موانع اجرا نیز مشخص و برطرف شود.
وی در خصوص انبارهای مورد نیاز برای اجرای سیاست قیمت تضمینی گندم، گفت: در حال حاضر انبارهای مورد نیاز بورس کالا از سوی وزارت جهاد کشاورزی تأمین میشود و در این زمینه باید در راستای شناسایی انبارها، اقدامات مشترکی از سوی بورس کالا، سازمان امور انبارها و وزارت جهاد کشاورزی انجام شود؛ در کنار آن افراد و انبارداران ذی النفع و داوطلب میتوانند وارد جریان عرضه گندم در بورس کالا شوند.
گفتنی است، هیئت وزیران در جلسه پنجم اردیبهشت ماه جاری به پیشنهاد مشترک وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه کشور مصوب کرد که گندم مورد نیاز صنف، صنعت و نانواییهای آزاد پز توسط دولت در سال جاری از طریق بورس کالای ایران عرضه شود. طبق تصویب نامه هیات وزیران که از سوی اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور خطاب به وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه کشور و بانک مرکزی به امضا رسیده، مقرر شده عرضه گندم مورد نیاز صنف، صنعت و نانواییهای آزاد پز توسط شرکت بازرگانی دولتی در سال ۱۳۹۷ از طریق بورس کالای ایران با قیمت پایه ۹ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم صورت گیرد.
انتهای پیام/