وی افزود: امسال در مرحله استانی این رقابتها 200 پروژه از آثار منتخب دانش آموزان نواحی و مناطق شرکت کرده و تعداد 549 دانش آموز در قالب 256 دانش آموز پسر و 293 دانش آموز دختر در این دوره شرکت کردهاند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در ادامه خاطر نشان کرد: تمامی پروژههای راه یافته به مرحله استانی جایزه خواهند گرفت و این پروژهها توسط داوران خبره بررسی میشود و اشکالات طرحهای ارسالی و راهکارهای پیشنهادی برای رفع آنها اعلام خواهد شد و بر روی پروژههای راه یافته به مرحله کشوری آماده سازی های لازم انجام خواهد گرفت.
حقایی تصریح کرد:جشنوارههای علمی جابربنحیان سبب میشود دانشآموزان مهارت فکری و علمی دانشمندان را تجربه و با استفاده از روشهای علمی جواب سؤالات خود را پیداکنند که این امر سبب میشود تفکر خلاقانه، مهارت حل مساله، مهارتهای نوشتاری و گفتاری تقویت یابد.
وی در ادامه یادآورشد: این جشنواره در واقع یک رقابت سالم و هیجانانگیز علمی بین دانشآموزان ابتدایی است که با هدف تقویت راههای یادگیری و اعتلای جایگاه علمی برگزار میشود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی هدف از برگزاری این جشنواره را پرورش خلاقیت، اندیشیدن و قدرت تفکر خلاق و ایجاد تعامل در کار گروهی همچنین ایجاد فرصت و فراهمسازی شرایط یادگیری و مهارتهای عملی در دانش آموزان مقطع ابتدایی دانست و گفت: با ایجاد زمینههای نوآوری و خلاقیت در این دوره است که میتوان به موفقیتهایی در بزرگسالی دستیافت.
حقایی در پایان از برگزاری مرحله کشوری جشنواره جابربن حیان در تابستان امسال در تبریز خبر داد و گفت:جشنواره جابربن حیان در سه مرحله منطقهای، استانی و کشوری برگزار میشود که در زمینه شکوفایی استعدادهای دانشآموزان نقش بهسزایی دارد.
انتهای پیام/ش
برای همین ژاپن ژاپن شده و ...