وی با اشاره به استقبال بخش دانشگاهی از این کنفرانس، تصریح کرد: پس از فراخوان پژوهشگاه نیرو، مقالات فراوانی به دبیرخانه ارسال شد که در مرحله داوری است.
تیموری با اشاره به بهرهگیری شبکه هوشمند در پیک سایی، بیان کرد: کاهش زمان خاموشی،کاهش تلفات انرژی در شبکههای برق و کاهش استفاده از سوختهای فسیلی که به جلوگیری از آلودگیهای زیست محیطی کمک فراوانی خواهد کرد.
وی با اشاره به اهتمام مدیران و معاونان برق در ارائه خدمات پایدار، تصریح کرد: برقراری عدالت با حفظ سلامت اداری و صیانت از حقوق بیتالمال در تامین برق مشترکان سرلوحه مدیران صنعت برق است.
به گفته وی، اقداماتی برای کاهش تلفات برق و تک رقمی کردن آن صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران با اشاره به کمبود بارش و تأثیر آن بر کاهش تولید برقابی در کشور، تأکید کرد: با رویکرد مدیریت عرضه و تقاضا در تلاشیم که تهدید کم آبی و کاهش تولید برق از ظرفیتهای موجود استفاده کنیم.
تیموری با بیان اینکه وجوه دریافتی بابت انشعاب برق را نباید درامد دولت تلقی کرد،تصریح کرد: وجوه دریافتی از متقاضیان بابت انشعاب برق جزء حقوق عمومی است و باید در گردش مالی آن بازنگری شود.
وی با اشاره به فرسودگی شبکههای توزیع بیان کرد: با توجه به پربار بودن خطوط و پست های فوق توزیع و فرسودگی شبکه و تأسیسات و تابآوری پایین شبکه لازم است با تأمین منابع مالی به بازسازی شبکه پرداخت.
تیموری در پایان با اشاره به ساماندهی نیروهای شرکتی، گفت: حدود دوسوم نیروی انسانی شبکه توزیع از نیروی خدماتی است که باید هرچه سریع تر وضعیت شغلی آنها مشخص شود.
انتهای پیام/