احمدی اضافه کرد: اگر سند آمایش نداشته باشیم، پارکهای علم و فناوری استانها، کارهای موازی بدون درنظر گرفتن نیازهای بومی خود انجام میدهند.
وی با بیان اینکه احساس نیاز به این سند حکایت از نوعی تحول در نظام برنامهریزی و اجرایی کشور است، گفت: اگر آمایش منطقهای را لحاظ نکنیم، قطعا دچار مشکلات فرهنگی و اجتماعی خواهیم شد.
رییس مرکز تحقیقات سیاستهای علمی کشور افزود: به واسطه آمایش، برنامهریزی از سطح کلان و ملی شروع شده است و به سطح خرد و استانی ادامه مییابد.
احمدی اضافه کرد: طبق تجارب کشورهای اروپایی در سیاستهای نوآورانه باید طبق نیازهای بومی برنامه ریزی کرد.
نمکی معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور هم در این همایش گفت:: پژوهشها جامعه محور نیست چراکه تبدیل به حل مسئله نمیشود.
نمکی با بیان اینکه بزرگترین ابزار توسعه آموزش است اضافه کرد: بزرگترین رسالت دانشگاهها این است که مدل ملی-بومی ارایه کنند.
زاهدی استاندار قزوین هم در این همایش گفت: برنامه ریزی، نقطه شروع هر کاری است که اگر با دقت و نگاه علمی انجام شود، میتواند خیلی موثر باشد.
یاری، رییس سازمان برنامه و بودجه استان هم ضمن برشمردن ظرفیتهای صنعتی، کشاورزی و علمی استان قزوین، گفت: قزوین، یکی از اولین استانهایی بود که سند آمایش سرزمینی خود را منتشر کرده است.
یاری افزود: در چشمانداز آمایش استان قزوین از نگاه کمی محور فاصله گرفته شده و توسعه ظرفیتهای سرزمینی مورد توجه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: با توجه به زیاد بودن ظرفیتهای صنتعی و کشاورزی متوجه شدیم که باید، تمرکز خود را بر توسعه فناوری قرار دهیم.
نایینی رییس دانشگاه بینالمللی امام خمینی هم هدف از برگزاری همایش آمایش علم و فناوری راتبادل تجربه هم افزایی بین صاحبنظران این حوزه بیان کرد.
نایینی با بیان اینکه آمایش علم و فناوری راهی برای توسعه مطلوب و پایدار است، افزود: این همایش میتواند نتایج مفیدی برای استان و الگویی برای سایر دانشگاهها به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/