به گزارش حوزه فناوریهای نوین باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدصالح ترکستانی معاون توسعه مدیریتومنابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به پیشینه تأسیس بنیاد، گفت: ایجاد بنیاد ملی نخبگان به عنوان نهادی فرادستگاهی با دستور مقاممعظمرهبری و پیگیریهای ایشان شکل گرفت که نشاندهنده درک اهمیت نیروی انسانی نخبه کشور در بالاترین سطح نظام است.
وی افزود: این ساختار با یک هدف مشخص یعنی حمایت و هدایت استعدادهای این مرز و بوم و به عبارت ساده مدیریت منابع انسانی مستعد کشور، شکل گرفت و از زمان تشکیل، موفقیتهای چشمگیری داشته است.
ترکستانی با اشاره به جایگاه خوب کشور در نگهداشت اجتماع نخبگانی، ادامه داد: یکی از مأموریتهای بنیاد، مهاجرت معکوس بود؛ باید دانست اگر فردی صرفا در دانشگاههای معتبر بینالمللی خارج از کشور به تحصیل خود ادامه میدهد، فرار مغزها نیست چراکه اگر بتوانیم زمینه اثرگذاری وی بعد از فارغالتحصیلی در کشور را فراهم کنیم، برکات بسیاری را نیز میتواند به همراه داشته باشد.
معاون توسعه مدیریتومنابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برگزاری جلسات مستمر مقاممعظمرهبری با نخبگان، تصریح کرد: همانطور که در آن جلسات مستمرتا تاکید شده یکی از مشکلات کشور، فقدان نخبهباوری است باور توانایی و مهارت این افراد و بکارگیری ظرفیتهای بالا و منحصربفرد آنان یک ضرورت است.
وی با اشاره به لزوم توسعه زیستبوم کارآفرینی، تأکید کرد: ایجاد این فضا بهترین راه برای نهادینهشدن فرهنگ نخبهباوری است. این اکوسیستم تنها بر توانایی اجتماع نخبگان استوار است و هیچ عاملی غیر از دانش و مهارت نمیتواند در آن به موفقیت برسد.
ترکستانی با اشاره به اهمیت حمایت از استعدادهایبرتر دانشآموزی، اظهار کرد: برنامه ملی شهاب نیز در صدد شناسایی و هدایت استعدادهای دانشآموزی تا مقطع پیش از دیپلم است.
معاون توسعه مدیریتومنابع بنیاد ملی نخبگان در پایان با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ به نام سال «حمایت از تولید ایرانی»، خاطرنشانکرد: حضور فعال نیرویانسانی متخصص شرط تحقق شعار سال است و باید دانست تحقق حمایت از کالای ایرانی در گرو حمایت از اجتماع نخبگان ایرانی است.
انتهای پیام/