وی به نشست مشترک اخیر سران قوا در مجلس شورای اسلامی گریزی داشت و افزود: به طور کلی نشست مشترک میان قوا برای مردم آرامش به همراه میآورد، اما گاهی اوقات این نشستها برای رسیدن به یک هدف مهندسی شده صورت میگیرد. ما وجه مثبت این نشستها را مطرح کردیم، اما وجه پنهان همان است که آقای لاریجانی و دولت از ما مخفی کردند.
کریمی قدوسی توجیح افکار عمومی نمایندگان مجلس شورای اسلامی توسط دولت و رئیس مجلس برای بررسی لوایح مورد درخواست FATF به مجلس را یکی از وجوه پنهان نشست مشترک سران قوا برشمرد.
بیشتر بخوانید:گزارشهای FATF، اهرم جدید غرب برای تحریم ایران
عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: رئیس جمهور و رئیس مجلس در تلاش بودند تا نمایندگان مجلس را به نحوی توجیه کنند تا در روزی، چون امروز بدون مقاومت به لوایح مربوط به اصلاح قانون پولشویی رای مثبت دهند. نکته جالب توجه این است که روحانی در نشست مشترک سران قوا تمامی گرفتاریها و مشکلات کشور را به گردن مجلس انداخت که چرا تاکنون این لوایح را به شکل قانون درنیاورده است.
وی با تاکید براینکه تصویب لوایح چهار گانه خواسته دشمنان نظام جمهوری اسلامی است بیان داشت: چنانچه لوایح اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در مجلس رای بیاورد و ما بپذیریم که در چارچوب آن با این کنوانسیون همکاری کنیم مشکلات بر سر راهمان شروع خواهد شد.
کریمی قدوسی تصریح کرد: اگر قرار باشد با کنوانسیونهای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم همکاری کنیم باید هر چه غربیها میگویند را بپذیریم. به طور مثال اگر زمانی اعلام کنند که جنبش حماس، جهاد اسلامی، انصارالله یمن، حزب الله لبنان، حشد الشعبی عراق و سپاه پاسداران گروهها و سازمانهای تروریستی هستند ما باید علیه جبهه مقاومت اعلام جرم کنیم.
وی تاکید کرد: جای تاسف است نهادی، چون FATF که یک شرکت خصوصی است این گونه خواستههای خود را به ملت و جهان تحمیل میکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی در پاسخ به این سوال که تصور میکنید که دولت از جزییات این لوایح مطلع است خاطر نشان کرد: قطعا دولت از تمامی جزییات آگاهی دارد چرا که بخشی از افرادی که در این عرصه فعالیت میکنند، دو تابعیتیهایی هستند که پیشتر نامشان را اعلام کرده ام.
وی در ادامه افزود: دری اصفهانی که اکنون در زندان به سر میبرد سرفصل ورود FATF به ایران بوده است. وی شرکت و موسسهای را با سهام FATF در دبی به ثبت میرساند تا بتواند این شرکت در ایران فعالیت کند، از این رو به مسئولان کشور از جمله سیف و نهاوندیان نزدیک میشود و خواستهای FATF را برای آنها تشریح میکند و این افراد از ظرفیت قانونی خود استفاده کرده و لایحه را به صحن علنی میفرستند.
منبع:خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/