وی افزود: همچنین ایجاد یک بستر مناسب جهت بازاریابی و فروش سامانههای شبیهساز به مشتریان مربوطه در جامعه علمی و صنعتی کشور از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
رستگاری گفت: اگر ما به تاریخچه علوم و فناوری در گذر زمان نگاه کنیم، درمییابیم که ریشه بسیاری از فناوریها از ایده تا ساخت محصول در پژوهشگاههای نظامی انجام شده است.
وی با بیان اینکه ماهیت سازمانهای نظامی به گونهای است که غالباً تفکر در این سازمانها در جهت پیشرفت است، بیان کرد: بسیاری از پیشرفتهای صورت گرفته در حوزههای موشکی، هستهای، رادار، سونار، بیولوژیکی و میکروبیولوژیکی و نیروگاهی، در دفاتر تحقیقاتی و نظامی کشورها شکل گرفته است.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع خاطرنشان کرد: استفاده از سامانههای شبیهساز بهترین روش برای افزایش سیکل و فرکانس آموزش، افزایش دقت، ایجاد شرایط آموزشی بهتر و ایجاد وضعیت عادی، اضطراری و غیرمترقبه در حوزه آموزش است.
وی گفت: امروز سازمانهای صنعتی وزارت دفاع اعم از سازمان صنایع هوافضا، سازمان صنایع هوایی، سازمان صنایع دریایی، سازمان صنایع دفاع و صنایع الکترونیکی حقیقتاً از پیشگامان فناوری و تولید سامانههای شبیهساز هستند. در سازمان صنایع دریایی افتخار این را داشتهایم که تاکنون شبیهساز پل فرماندهی انواع شناورها اعم از شناورهای سنگین و سبک را بسازیم. همچنین موفق شدیم در حوزه نظامی انواع سامانههای شبیهساز سلاحهای پرتابی را به ثمر برسانیم.
رستگاری در پایان عنوان کرد: از سرریز دانش شبیهسازها که به دست آوردیم، ساخت سامانه شبیهساز بومی راه آهن مشهد با 30 درصد بودجه انجام گرفت که فقط برای اثبات توانایی این کار را انجام دادیم و هیچ سودی دریافت نکردیم. این سامانه شبیهساز بیش از یک سال است که در مشهد مورد استفاده آموزشی کاربران قرار گرفته است.
انتهای پیام/