سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت 659 واحد مرغداری در کرمانشاه

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت:659 واحد مرغداری صنعتی و طیور بومی در استان کرمانشاه فعال هستند

مالک  باقری  مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه  در گفتگو با   خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاهگفت: پرورش مرغ گوشتی در استان کرمانشاه بیشتر در واحدهای صنعتی صورت می گیرد  و در برخی مناطق نیز  پرورش مرغ گوشتی  در واحدهای سنتی و روستایی نیز صورت می گیرد.

وی افزود:  یکی از وظایف این اداره تامین پروتئین جامعه است و مرغ گوشتی به عنوان منبع پروئتینی در دسترس افراد جامعه قرار دارد که نسبت به مواد پروتئینی دیگر مانند گوشت قرمز قیمت کمتری دارد و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

باقری گفت: 659 واحد مرغداری صنعتی و طیور بومی در استان فعال است که 63هزار و 700 تن گوشت در استان کرمانشاه تولید می شود.

وی گفت:  نظارت و کنترل هر گونه خودروی حامل طیور، دانه مرغ، کود، تخم مرغ و خودروی حامل فراوردهای جانبی الزامی است و برای تولید محصول سالم باید بر کلیه مراحل تولید گوشت مرغ نظارت شود.

 

انتهای پیام/ز

 

تولید 63 هزار و 700تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.