میوه، سبزیجات، غلات کامل، مغزیجات آجیلی، و حبوبات از منابع مهم گیاهی فیبر رژیمی هستند. خوردن انواع گوناگون این مواد خوراکی به تحریک میکروبیوم های گوناگون روده کمک کرده و در عوض از سلامت محافظت می کند.
یافته های جدید همچنین نشان می دهد مصرف گردو نه تنها بر میکروبیوم های روده و اسیدهای صفراوی ثانویه مشتق شده از میکروب تاثیر می گذارد، بلکه موجب کاهش میزان کلسترول LDL در افراد بزرگسال شرکت کننده هم شد که می تواند خبر خوبی برای حفظ سلامت قلبی، متابولیک و گوارش باشد.
بیشتر بخوانید:9 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو
«حنا هولشر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایلینوی، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف گردو موجب افزایش میکروب های تولیدکننده بوتیرات، متابولیسم سودمند برای سلامت روده، می شود. از اینرو تعامل گردو با میکروبیوم ها با ایجاد برخی فواید سلامتی همراه است.»
منبع:مهر
انتهای پیام/