وی با اشاره به اینکه طبق برنامه باید سال گذشته ۱۴۰ هزار طرح اشتغالزایی برای مددجویان کمیته امداد اجرا میشد، اظهار کرد: با پیگیریهای انجام شده در نهایت ۱۳۶ هزار طرح اشتغال ایجاد شد.
خادمی با بیان اینکه در سال ۹۶ سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال مددجویان کمیته امداد تعیین شده بود، گفت: در مجموع دو هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان (معادل ۹۳ درصد) از این اعتبار جذب شد.
وی با اشاره به اینکه طبق بودجه کل کشور در سال ۹۶ باید دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع قرضالحسنه بانکی به اشتغال مددجویان این نهاد اختصاص مییافت، گفت: هزار و ۹۶۷ میلیارد تومان از مبلغ مورد نظر ابلاغ و در نهایت هزار و ۷۵۱ میلیارد تومان آن جذب شد.
سرپرست مدیرکل طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد افزود: همچنین سال گذشته ۴۵۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق قرضالحسنه امداد ولایت به اشتغال مددجویان اختصاص داده شد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته صندوق کارآفرینی امید و صندوق توسعه ملی ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال مددجویان کمیته امداد پرداختند گفت: بر این اساس در سال ۹۶، سه هزار و ۲۶۶ دستگاه وانت بار با همکاری صندوق کارآفرینی امید و شرکت خودروسازی زامیاد با هدف خودکفایی خانوارهای تحت حمایت به مددجویان این نهاد واگذار شد.
خادمی درباره پیشرفت طرح نصب مولدهای خورشیدی در منزل مددجویان در سال گذشته توضیح داد: طبق برنامه باید در فاز نخست پنج هزار واحد مولد خورشیدی نصب میشد که تاکنون هزار واحد آن به طور کامل نصب و به شبکه توزیع برق متصل شده و سه هزار و ۶۷۶ واحد نیز در مرحله دریافت انعقاد قرارداد، دریافت تسهیلات، نصب و اتصال به شبکه سراسری برق قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه امکانات و منابع مورد نیاز برای نصب مولدهای خورشید بسیج شده است، گفت: هم اکنون دفاتر استانی به طور مستقل پیمانکار انتخاب میکنند، اما امسال با هدف تسریع و ارتقای کمی و کیفی طرحها با برگزاری مناقصه سراسری از پیمانکارانی که توان فنی و لجستیکی بیشتری دارند نیز استفاده خواهد شد.
انتهای پیام/