وی با بیان اینکه استان همدان در زمینه کلینیک گیاهپزشکی یکی از استانهای الگو در سطح کشور بود،ادامه داد: از سال 79 کلینیکهای گیاه پزشکی از استان همدان فعالیت خود را آغازکردند.
وی با بیان اینکه 50 کلینیک گیاه پزشکی دراستان همدان وجود دارد که بسته به نوع نیاز، جهاد کشاورزی از آنها استفاده میشود، اظهار داشت: امسال با توجه به اعتبارات سعی خواهد شد تا کلینیکهای گیاه پزشکی فقط برای محصولات تازهخوری و پرمصرف مورد استفاده قرار گیرد و در محصولات ذرت و جو به کار برده نمیشوند.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه امسال بین 300 تا 400 میلیون تومان برای کلینیکهای گیاهپزشکی همدان در نظر گرفته شده است، بیان کرد: طرح ارتقای سلامت در هشت محصول کشاورزی از جمله تولید خیار و گوجه در فضای گلخانه و تولید خیار و گوجه در فضای باز، پیاز، سیب زمینی، سیب درختی و پرتقال اجرایی میشود که محصول پرتقال شامل استان همدان نمیشود.
وی با بیان اینکه برای اجرای طرح ارتقای سلامت ابتدا شناسایی کشاورزان و باغداران هدف است، افزود: کارشناسان کلینیک، کارشناسان آب و خاک و کارشناسان مدیریت جهاد که حدود 300 نفر هستند نیز در مرحله بعد مورد آموزش قرار میگیرند.
پیشهور با بیان اینکه برنامهریزی شده کار آموزش کارشناسان در اردیبهشت ماه انجام شود، تصریح کرد: بعد از آموزش فرایند اجرایی کار انجام میشود.
وی با بیان اینکه همدان تنها استان دارای یک شرکت دانشبنیان در کشور بوده که روش تولید بیولوژیک را بومی کرده است، ادامه داد: دو یا سه نو کنه شکارگر در استان همدان تولید میشود که در گلخانه و محصولات باغی قابلیت استفاده دارند و به تولید انبوه نزدیک شده است.
انتهای پیام/ج