مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه افزود: تعطیلی این خط به دلیل ارتقاء سطح ایمنی صورت گرفت و دلیل اصلی و مهم تعطیلی نیز ایمنی این خط و تامین هواکش های میان تونلی و هواده های ایستگاه ها بود.
وی با تاکید بر اینکه طبق استانداردها حدفاصل هر ایستگاه باید یک هواکش میان تونلی و هر ایستگاه 3 هواده وجود داشته باشد که برای این خط 17 هواکش در طول مسیر طراحی شده است، تصریح کرد: در زمان افتتاح 13 کیلومتر از خط 7 حتی یک مورد هم هواکش، در مدار بهره برداری قرار نگرفته بود؛ همچنین سیگنالینگ این خط نیز راه اندازی نشده بود که آن هم در دستور کار قرار گرفته است.
امام در خصوص اینکه طبق برنامه ریزی های صورت گرفته 7 کیلومتر از این خط با 7 ایستگاه حدفاصل ایستگاه مولوی تا نواب صفوی در خرداد امسال افتتاح می شود، خاطرنشان کرد: 20 کیلومتر دیگر از این خط در فاز دوم تا پایان تابستان و فاز سوم برای تکمیل کار در نظر گرفته شده است. همچنین بهره برداری از آن نیز تا پایان سال پیش بینی شده که در صورت تامین منابع مالی طبق زمان بندی ها انجام می شود.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه در مورد طرح توسعه خط 7 نیز اضافه کرد: در گذشته بررسی هایی برای ادامه این خط صورت گرفت که بر این اساس دو مسیر مطرح شد؛ یکی شاخه غربی از میدان کتاب به سمت جنت آباد شمالی و دانشگاه علوم تحقیقات و یکی دیگر شاخه شرقی به سمت نمایشگاه بین المللی و ولنجک که این موضوع باید توسط مشاور طرح جامع حمل و نقل ریلی بررسی شده و پس از جمع بندی نهایی ابلاغ شود.
انتهای پیام/