ایزانلو،سرپرست مرکز بهداشت قم در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛اظهار کرد:در ایام نیمه شعبان با تشدید نظارت های بهداشتی به ویژه در منطقه ی مسجد مقدس جمکران و مسیرهای منتهی به استان قم در بازرسی های به عمل آمده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن عمومی، رستوران های بین راهی و سامانه های آبرسانی مقدار سه هزار و 988 کیلو مواد غذایی فاسد ،تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت استان کشف و معدوم سازی شد.
وی با بیان این که کارشناسان مرکز بهداشت استان به طور دوره ای و سرزده از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازرسی به عمل می آورند از شهروندان خواست در صورت مشاهده ی هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند .
انتهای پیام/ش
بازرسی های مرکز بهداشت قم در ایام نیمه شعبان