وی ادامه داد: تعویض مفصلهای مختلف تحت عنوان ارتوپلاس و تعویض مفاصل زانو و لگن که بیشتر در بین سالمندان انجام میشود مسئله اورژانسی محسوب نمیشود و به دلیل قیمت بالای این پروتزها محدودیتهایی را برای افراد حاضر در لیست نوبت ایجاد کرده است.
سرپرست بیمارستان اخگر با اشاره به اینکه نوبتدهی برای تعویض پروتزهای مفاصل زانو و لگن بر اساس لیست انجام میشود، گفت: اینکه فرد بیماری درد زانو داشته باشد و نیازمند تعویض پروتز مفصل است، این مسئله به هیچ عنوان اورژانسی محسوب نمیشود.
قریشی با اشاره به اینکه پروتزهای تعویض مفصل گران قیمت بوده است، عنوان کرد: قیمت هر یک از پروتزهای تعویض مفصل زانو مبلغی بین 8 تا 20 میلیون تومان است که در صورت تأمین منابع مالی بر اساس لیست مشخص این عمل جراحی انجام میشود و مردم از این بابت نگران هیچ کسری نباشند.
وی با اشاره به اینکه عمل تعویض پروتز مفصل زانو یکی از دشوارترین عملهای جراحی محسوب میشود، تاکید کرد: پس از طرح تحول نظام سلامت عمل جراحی تعویض مفصل زانو در بیمارستانهای دولتی با هزینه بسیار کمی انجام میشود و تعداد زیادی از بیماران به مراکز درمانی دولتی جهت انجام این عمل به دلیل کیفیت بالا هجوم آورده و به همین دلیل باید مدت زمانی را در لیست نوبت انتظار بمانند.
انتهای پیام/