بیشتر بخوانید:«کارگران فاقد بیمه» با این شماره تماس بگیرند
وی با بیان اینکه کارگران حق دارند بطور مسالمت آمیز و قانونی نسبت به پرداخت مطالبات خود اقدام کنند، افزود: ۷ درصد فوتیهای کشور در سال مربوط به قشر کارگر میشود و ۳.۵ درصد این میزان یعنی ۵۰ درصد مربوط به کارگران ساختمانی میباشد.
سازمان تأمین اجتماعی به بهانه اینکه دولت بدهی خود به کارگران را پرداخت نمیکند، بیمه کارگران ساختمانی را سهمیهبندی کرد و کارگران ساختمانی بعضاً ۷ سال است که در نوبت بیمه شدن هستند و هنوز بیمه آنها بر قرار نشده است.
نایب رئیس فراکسیون کارگری با اشاره به مشکلات عدیده طبقه کارگری اظهار داشت: در رابطه با مسکن کارگران نیز ما به وزارت راه و شهرسازی عنوان کردیم که واحدهای مسکن مهری که به فروش نمیرسد در اختیار فراکسیون کارگری قرار گیرد تا از طریق خانههای کارگر به کارگران داده شود.
اما با وجود پیگیریهایی که انجام شد اقدامی در این زمینه از سوی دولت و وزارت راه و شهرسازی صورت نگرفته و در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد کارگران فاقد مسکن هستند و طبق وعده آخوندی وزیر مسکن برای احداث مسکن اجتماعی تا امروز آجر روی آجر نگذاشته اند.
قاضی پور افزایش حقوق کارگران در سال جدید را نا متناسب با شرایط تورمی کشور بشمار آورد و خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد برمبنای تورم واقعی دستمزد کارگران افزایش یابد الان دولت رقمی بالغ بر ۶۷ درصد در تعیین دستمزد به کارگران بدهکار است.
وی افزود: امیدواریم دولت برای بیمه کارگران فصلی و روز مزد چارهای بی اندیشد و از طرفی ساخت و ساز در کشور را رونق بخشد. امروز احداث پروژهای ساختمانی رابطه تنگاتنگی با توسعه زیرساختهای اقتصادی دارد به گونهای که ۲۳۴ نوع کارخانه با ساخت مسکن در ارتباط است و اگر بخش ساخت و ساز مسکن رونق پیدا کند و به موزات آن برای مقابله با لزلزله اعتبارت ویژه در تامین مسکن روستایی و بافت فرسوده شهرها تخصیص یابد خیل عظیمی از کارگران در ردههای مختلف صاحب شغل و مزایا خواهد شد.
منبع:جام جم
انتهای پیام/