وی در ادامه تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز برای آغاز به کار مرکز اخوان توسط ستاد مبارزه با موادمخدر و همچنین با حمایت وزارت کشور تامین شد.
مدیرکل بهزیستی استان تهران یادآور شد: مرکز نگهداری از معتادان متجاهر اخوان، مختص پذیرش و نگهداری مردان معتاد متجاهر است و در حال حاضر یک هزار و 500 مددجو در این مرکز حضور دارند.
باقری در ادامه تاکید کرد: از جمله وجه تمایز مرکز اخوان با سایر مراکز نگهداری از معتادان متجاهر میتوان به تفاوت آن از لحاظ فیزیک ساختمان، تجهیزات و همچنین به لحاظ نیروی انسانی که خدمات مورد نیاز را به معتادان متجاهر ارائه میدهند، اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور این است که معتادان پذیرش شده در مراکز نگهداری از معتادان متجاهر را در این مراکز تحت فراگیری آموزشهای فنی و حرفهای قرار دهد تا این افراد پس از ترخیص و برای ادامه زندگی و ثبات پاکی خود توانمند شوند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران در ادامه تصریح کرد: پس از فراگیری مهارتهای مورد نیاز از طریق مربیان سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در مراکز نگهداری از معتادان متجاهر، این افراد در صورت نیاز در بازار کار جذب میشوند.
باقری اضافه کرد: معتادان متجاهر در سایر مراکز نگهداری که تحت پوشش مراکز بهزیستی هستند، خدمات مراقبتی شامل خدمات مددکاری، روانشناسی و درمانی مورد نیاز خود را با حضور کادری متخصص دریافت میکنند.
انتهای پیام/