سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شامگاه چهارشنبه رخ داد؛

تسلط ارتش سوریه بر مناطق اشغال شده توسط جبهه النصره در جنوب دمشق

ارتش سوریه کنترل مناطق تحت تسلط گروه تروریستی جبهه النصره را در اردوگاه فلسطینی نشین یرموک در جنوب دمشق در اختیار گرفت.

به گزارش حوزه  تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران؛ ارتش و نیروهای مسلح سوریه کنترل مناطق تحت تسلط گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) را در اردوگاه فلسطینی نشین یرموک در جنوب دمشق در اختیار گرفت.

منابع میدانی شامگاه چهارشنبه 12 اردیبهشت شب اعلام کردند: با خروج گروه تروریستی النصره از اردوگاه یرموک، فقط گروه تروریستی داعش بر برخی مناطق این اردوگاه مسلط است.

ارتش سوریه تجهیزات گسترده ای را برای عملیات علیه گروه تروریستی داعش در اردوگاه یرموک به این منطقه منتقل کرد.

تلویزیون سوریه نیز اعلام کرد که ارتش سوریه خلال پاکسازی منطقه الماذنیه در محله القدم در جنوب دمشق تونل ها و انبارهای مواد غذایی و تجهیزات پزشکی تروریست ها را کشف کرد.

ارتش سوریه امروز مواضع گروه تروریستی تکفیری داعش در منطقه حجرالاسود و اردوگاه یرموک در جنوب پایتخت را زیر آتش سنگین موشکی، هوایی و توپخانه ای دقیق قرار داد که منجر به هلاکت تعدادی تروریست شد.

حملات ارتش سوریه و جبهه مقاومت پس از بی نتیجه ماندن مذاکرات برای خروج گروه های تروریستی از منطقه حجر الاسود و اردوگاه یرموک در جنوب دمشق از 12 روز قبل آغاز شد.

پس از اخراج تروریست ها از غوطه شرقی، ارتش سوریه این فرصت را پیدا کرد تا کار تروریست های حاضر در جنوب پایتخت در غوطه غربی را نیز یکسره کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
آسمان
۱۵:۳۱ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
خواهش ميكنيم در شكستتروريستها در سوريه سرعت بيشتري ببخشيد تامردم بيگناه كشته نشوندشما پيروزيد تروريستها فقط ترس ازشون باقي مونده موفق باشيد
غفار
۱۲:۱۲ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
عجب