وی افزود: اهدای خون هیچ ضرری برای بانوان ندارد و در این قشر باید به یک فرهنگ اجتماعی تبدیل شود.
این جوان نوعدوست تصریح کرد:برخی بانوان استقبالی از اهدای خون ندارند در حالی که مشکلی برای آن ها از نظر سلامت ایجاد نمی شود.
احمدی خاطرنشان کرد: من بارها آزمایش انجام داده ام و تاکنون با وجود تکرار در اهدای خون دچار مشکل و ناراحتی نشده ام.
وی عنوان کرد:اهدای خون در جامعه مورد نیاز بیماران است و باید به یک فرهنگ اجتماعی تبدیل شود.
این معلم جوان گفت:اگر خود را جای فردی بگذاریم که به خون نیاز دارد قطعا راحت تر با اهدای خون کنار می آییم و در این امر خیرخواهانه شرکت می کنیم.
وی افزود:اگر مراقبت های لازم قبل و بعد از اهدای خون صورت بگیرد دچار مشکلی نخواهیم شد ما در روند اهدای خون نیاز به مراقبت هایی داریم که باید رعایت شود.
این جوان ۲۳ ساله بیان کرد:استفاده از مایعات و قرص های آهن و انجام ندادن کارهای سنگین تا چند ساعت از جمله مراقبت های لازم است .
وی خاطرنشان کرد:اهدای خون شرایط سنی خاصی ندارد و در خون دهی فرد باید بالای ۱۸ سال باشد من علاقه داشتم از سن ۱۶ سالگی به اهدای خون بپردازم اما موافقت نشد و از ۱۸ سالگی اهدای خود را آغاز کردم.
احمدی بیان کرد:من تاکنون چند نفر را در جهت اهدای خون تشویق کرده ام بسیاری از آن ها به این کار علاقه مند شده اند و تاکنون دچار مشکلی در روند اهدای خون نشده اند.
وی گفت :من توصیه می کنم به بانوان از اهدای خون نترسند چرا که کار دشواری نیست و برای سلامتی مفید است بعد از اهدای خون نشاط بیشتری داریم و بدن طراوت و تازگی لازم را به دست می آورد.
انتهای پیام/ش