وی جمع روایات مربوط به زمان غیبت را بیش از هزار حدیث و روایت از امامان (ع) دانست و افزود: از زمانی که پیغمبر اسلام (ص) مبعوث شد تا امام یازدهم همه به امر غیبت عنایت ویژهای داشته و چنانچه کسی بخواهد همه روایات را در یک کتاب مجزا جمعآوری کند به عددی بیش از هزار حدیث خواهد رسید.
مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: موضوعاتی که در این روایات به آن پرداختهشده حول محور علائم ظهور، کیفیت ظهور و ویژگیهای منتظران ظهور بوده و دستورات لازم را برای زمان غیبت به مردم داده تا مردم برای زمان ظهور آماده شوند.
وی با بیان اهمیت توجه طلاب حوزه علمیه به مسئله غیبت خاطرنشان کرد: وظیفه حوزه علمیه برای پرداختن به مسائل دوران غیبت و امام زمان(عج) بسیار سنگین بوده زیرا که ما بر سر سفره آن حضرت نشستهایم و نباید نسبت به این موضوع بیتوجه باشیم.
استاد حوزه علمیه قم به بیان مطالبی از شیخ مفید و دوران غیبت و نائبان امام زمان(عج) پرداخت و گفت: از وظایف علما در زمان غیبت میتوان به بیان مسائل دوران غیبت و دیگری حفظ روایات و بیان آن در جامعه اشاره کرد و باید بدانیم نائبان امام زمان (عج) چه وظیفه سنگینی را در دوران غیبت بر دوش داشته وبرای آنها در وقت نمازهای شب دعا کنیم.
انتهای پیام/ش