سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غرضی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

ناامیدی وزرا به کل دولت بر می‌گردد/ وزیر توانمند باید با حداقل منابع کشور را اداره کند

وزیر دولت سازندگی گفت: از صحبت‌های روحانی پیداست بیش از یکی دو نفر از وزرا ناامید هستند و این موضوع به کل دولت برمی‌گردد.

سیدمحمد غرضی وزیر پست و تلگراف دولت سازندگی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه عده ای از وزرا از اول سال نوای ناامیدی سر می دهند و صحبت های آنها ناامیدانه است، گفت: از صحبت‌های رئیس جمهور می توان نتیجه گرفت که بیش از یکی دو نفر از وزرا اینگونه هستند و به نظرم این موضوع به کل دولت برمی‌گردد.

وی ادامه داد: وقتی تعداد قابل توجهی از وزرا نمی‌توانند وظایف‌شان را به خوبی انجام دهند به رئیس جمهور به عنوان مسئول اداره کشور گزارش می‌کنند.

وزیر پست و تلگراف دولت سازندگی با تاکید بر اینکه باید برای اداره وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها روش‌های نویی خلق کنند، تصریح کرد: رئیس‌جمهور در صحبت‌هایش نگفت که وزرا را تغییر می‌دهد البته او این اختیار را دارد که اگر وزیری کارش را به درستی انجام نمی‌دهد تغییرش دهد، اما با تغییر مهره و چهره هیچ اتفاقی نمی‌افتد و قبل از هر گونه جابه جایی وزرا باید روش‌های اداره کشور را عوض و به روز کنیم.

غرضی تصریح کرد: اگر با روش‌های کنونی کشور اداره شود افراد جدیدی هم بیایند همین مشکلات را خواهند داشت مگر اینکه ابتدا روش‌های جدید و نویی پیدا کنند و وزرایی جوان و پر انرژی برگزینند.

وی با بیان اینکه توانایی دولت برای اداره کشور براساس روش‌های گذشته مایوس کننده است، ادامه داد: مثلا در دوره‌ای درآمد ارز بالا بود و همان زمان دولت به شدت مشکلاتی داشت و زمانی که درآمد ارزی کم شد باز همان گرفتاری‌های وجود داشت.

وزیر پست و تلگراف دولت سازندگی اضافه کرد: مدیریتی که بخواهد با هزینه ریال و دلار سرکار بماند موفق نخواهد بود بلکه مدیریت به جای اینکه دائم هزینه‌ها را بالا ببرد باید آن را کاهش دهد.

غرضی با اشاره به اینکه ظاهرا وزرا دائم به رئیس جمهور فشار می‌آوردند که درآمد کم است، تصریح کرد: در برخی دوره‌های گذشته همچنین وضعیتی وجود داشت که وزرا و مدیران می‌خواستند با هزینه‌های بالا کارهای وزارتخانه خود را جلو ببرند.

وی اظهار کرد: مثلا وزیر بهداشت زمانی که سرکار آمد 16 هزار میلیارد تومان بودجه داشته و آن رابه 60 هزار میلیارد تومان رسانده است  اکنون درخواست بودجه بیشتر می‌کند و می‌گوید باید 100 هزار میلیارد تومان بدهید تا بتوانم بهداشت و درمان را اداره کنم. کاملا پیداست که کشور چنین ظرفیتی را ندارد لذا در این مواقع است که یک وزیر توانمندی خود را در اداره کشور با حداقل منابع نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.