سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دسر خوشمزه شکلات گیلاسی + آموزش و طرز تهیه

اگر از طرفداران دسرها هستید، برای آموزش ساده دسر خوشمزه شکلات گیلاسی این گزارش را حتما بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  دسر ها تقریبا به یک عادت غذایی ما ایرانی‌ها تبدیل شده اند و این عادت به حدی است که اگر بعد از صرف غذا یک دسر معمولا شیرین را نداشته باشیم حس خوشایندی نداریم.البته پیشنهاد می شود که دسرهای شیرین بلافاصله پس از صرف غذا میل نشوند .

در این گزارش به شما طرز تهیه دسر بسیار خوشمزه "شکلات گیلاسی" را آموزش می دهیم.

طرز تهیه دسر شکلات گیلاسی

مواد لازم شکلات گیلاسی

دو ونیم فنجان شکر یک چهارم فنجان کره یک قاشق غذا خوری شیر یک دوم قاشق چای خوری عصاره بادام 2 فنجان چیپس شکلاتی 2 قاشق غذا خوری روغن ترد کننده شیرینی 250 گرم مربای گیلاس یا آلبالو با ساقه.

طرز تهیه شکلات گیلاسی

در یک غذاساز یا با یک همزن، شکر، کره و شیر را ترکیب کنید.

از مواد توپک هایی کمی بزرگتر از گیلاس یا آلبالویی که دارید جدا کنید و با استفاده از انگشتانتان آن را صاف کنید و به دور میوه بکشید و حالت دهید.

میوه ها را با کمک ساقه بردارید و در سینی که کف آنرا کاغذ کشیده اید قرار دهید.

سینی را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

چیپس های شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروفر ذوب کنید.

حالا میوه ها را از یخچال بیرون آورید و با کمک ساقه کل میوه را در شکلات فروببرید و خارج کنید.

میوه ها را کمی در یخچال نگه دارید تا قسمت شکلاتی آنها سفت شود سپس می توانید با قراردادن در ظرف در دار آنها را به مدت طولانی نگه داری نمایید.

در ادامه آموزش دو روش از دسر دیگری از انواع دسر گیلاس را میخوانید:

طرز تهیه دسر گیلاس

مواد لازم

نشاسته 150 گرم

شیر 1 لیوان

شکر 2 پیمانه

کمپوت گیلاس 1 پیمانه بدون آب

پودر پسته برای تزئین

ماست 50 گرم

طرز تهیه دسر گیلاس

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته و نصف پیمانه آب سرد را در کاسه ای بریزید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود سپس شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوش آید، سپس شکر را تدریجی اضافه کنید و با قاشق هم میزنیم،بعد از آنکه احساس کردید شکر کاملا در شیر حل شده است نشاسته در آب حل شده را به شیر و شکر در شیرجوش اضافه کنید

و هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند. پس از حل شدن کامل مواد با یکدیگر تامل کنید تا مواد کاملا سرد شود،آنگاه ماست را بیفزایید و در ظرف مورد نظر بریزید و کمپوت گیلاس را میتوانید لابلای دسر بریزید داخل ظرف یا نه مواد را که کامل در ظرف ریختید گیلاس را روی دسِر گیلاس بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای روش دوم

پودر ژلاتین دو و نیم قاشق مرباخوری

شکر 2 قاشق سوپخوری

آب کمپوت گیلاس 3 قاشق مرباخوری

خامه ساده نصف لیوان

گیلاس چند عدد

پودر گیلاس یک لیوان

طرز تهیه :

گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید . در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.

مواد لازم برای تهیه کرم مربوطه :

شیر 2 پیمانه – شکر نصف پیمانه – زرده تخم مرغ 2عدد – نشاسته یک و نیم قاشق غذاخوری – وانیل کمی

طرز تهیه کرم :

شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید و کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.