وی افزود: شاکی پرونده که یک خانم جوان میباشد در این رابطه عنوان داشت در یکی از گروههای تلگرامی با فردی که خود را جوانی باشخصیت و دارای کمالات فراوان معرفی میکرد آشنا شدم پس از مدتی با اعتمادی که نسبت به او پیدا کرده بودم به پیشنهاد دوستی مجازی وی پاسخ مثبت دادم. مدتها از رابطهمان در فضای مجازی گذشته بود تا اینکه با اعتمادی که نسبت به او به دست آورده بودم عکسهای خصوصیام را نیز در بستر تلگرام در اختیارش قرار میدادم. پس از مدتی پیشنهادات وی از عکسهای شخصی فراتر رفته و تبدیل به ملاقات حضوری و پیشنهادات بیشرمانه شده بود و من نیز که هدفم از دوستی این نبود به پیشنهاداتش پاسخ منفی میدادم.
سرهنگ سرحدی ادامه داد: متهم با دریافت پاسخ منفی تهدیدات خود را در زمینه انتشار تصاویر خصوصی آغاز مینماید و پس از چند روز عکسهایی که در پی فریب و جلب اعتماد به دست آورده بود را در شبکه اجتماعی اینستاگرام بارگزاری مینماید.
این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: با انجام اقدامات فنی و تخصصی در فضای مجازی متهم شناسایی و در اقدامی غافلگیرکننده دستگیر گردید.
رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اعتماد به افراد ناشناس در فضای مجازی حماقت است و میتواند ضربات جبران ناپذیری بر آبروی فرد وارد کند، گفت: فضای مجازی به هیچ عنوان محل انتخاب دوست و اعتماد به افراد ناشناس نیست چرا که بسیاری افراد در این فضا خود واقعی نیستند و با شخصیتهای خود ساخته و ترفندهای مختلف به دنبال افراد سادهلوح جهت سوء استفادههای مالی و اخلاقی هستند.
وی تاکید کرد: کاربران باید به یاد داشته باشند که تحت هیچ عنوانی تصاویر شخصی و خصوصی خود در فضای مجازی یا شبکههای اجتماعی منتشر نکرده و یا به اشتراک نگذارند، حتی ارسال این تصاویر برای افراد دیگر تحت هر عنوانی اشتباه است و دارنده این تصاویر به راحتی میتواند با داشتن این تصاویر از شما اخاذی نماید.
سرهنگ سرحدی ادامه داد: انتشار تصاویر شخصی دیگران در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی امری ناجوانمردانه و غیراخلاقی است که میتواند زندگی و آینده فرد را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین در صورت بروز چنین مشکلاتی کاربران میتوانند پس از شکایت و اخذ دستور قضایی به پلیس فتا محل اقامت خود مراجعه و پیگیر پرونده شوند.
انتهای پیام/