سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضعیف‌ترین سپاهان تاریخ لیگ برتر در فصل هفدهم

زردپوشان اصفهانی در فصل هفدهم نتوانستند انتظارات هواداران خود را برآورده کنند و با خوش شانسی به لیگ دسته یک سقوط نکردند.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تیم فوتبال سپاهان در همه ادوار تاریخ لیگ برتر با چنین وضعیت بحرانی مواجه نشده بود که در هفته‌های انتهایی لیگ برتر یکی از گزینه‌های سقوط به دسته پایین‌تر شود. طلایی پوشان در ایستگاه سی ام لیگ هفدهم با قرار گرفتن در رتبه ۱۴ جدول با خوش شانسی به دسته پایین تر سقوط نکرد.

تغییرات متوالی پاشنه آشیل سپاهان

  • سپاهان در دهه ۸۰ با مدیریت محمد رضا ساکت باشگاهی پایدار و ثبات قدم در فوتبال ایران محسوب می‌شد. سپاهانی‌ها آنقدر در آن مدت پر فروغ بودند که جام‌های قهرمانی را یکی پس از دیگری درو کردند. اما با خروج ساکت از پُر افتخارترین تیم فوتبال لیگ برتر به یک باره طلایی پوشان دچار هرج و مرج شدند. تغییر متوالی مدیران، مربیان و بازیکنان پاشنه آشیل تیم سپاهان شد، تا جا یی که عبدالله ویسی، شاکله تیم سپاهان را به ورطه سقوط کشاند و تا مدت‌ها آن‌ها باید تاوان سوء مدیریت و انتخاب‌های اشتباه خود را بپردازند مگر آنکه با خرج کردن پول‌های هنگفت و به خدمت گرفتن بازیکنان مطرح، آب رفته به جوی را برگردانند.

عملکرد ضعیف بازیکنان سپاهان

بعد از خروج زلاتکو کرانچار از جمع اردو نشینان سپاهان، منصور ابراهیم زاده، با بضاعت موجود سکان هدایت طلایی پوشان را بر عهده گرفت تا فرشته نجات لقب بگیرد، اما عملکرد ضعیف بازیکنان موجود باعث شد تا سپاهان دست و پا بزند که سقوط نکند که در انتها باخت تیم نفت به پارس جنوبی جم باعث شد تا سپاهان در لیگ برتر بماند.

*ابراهیم عالمه سوری تبار:

  • با مصدومیت مهدی امینی گلر بومی و ذخیره تیم سپاهان و عملکرد نه چندان جالب توجه مهدی صدقیانی، سرانجام ابراهیم عالمه گلر ملی پوش و سوری تبار در چار چوب دروازه تیم سپاهان قرار گرفت که عملکرد آن در طول این مدت موجب رضایت کادر فنی و هواداران را فراهم کرد

*خط دفاع ضعیف سپاهان:

  • در خط دفاع چهار نفره تیم سپاهان، سیاوش یزدانی و عزت الله پورغاز در دفاع مرکزی روز‌های پر نوسان و پر تلاطمی را طی کردند. این 2 بازیکن برخی از مواقع با مصدومیت‌هایی مواجه شدند. حسن جعفری در دفاع راست زرد پوشان اصفهانی با قد کوتاهش در نفوذ و ارسال‌ها موفق‌تر نسبت به کار‌های دفاعی تیم بود.

*تپش نامنظم قلب تیم سپاهان:

  • خط میانی طلایی پوشان با خروج محرم نوید کیا از این تیم هیچ گاه منظم و پرصلابت در مسابقات ظاهر نشد. در واقع هیچ بازیکنی نتوانست جایگزین محرم نوید کیا، لقب بگیرد. برادر کوچکتر محرم، رسول نوید کیا نتوانست پاس‌های "تو در محرم "را برای دیگر مهاجمان ارسال کند. علی کریمی و ادون حسنی آلبانیایی تبار نیز با روز‌های خودشان بسیار فاصله داشتند. حامد بحیرایی، بازیکن جوان خط میانی زرد پوشان اصفهانی نیز آینده‌ای روشن برایش در فوتبال سپاهان و ایران متصور هستیم، اما او در محاسبات و جای گیری‌ها در زمین دچار اشتباهات فاحشی می‌شود که با قرار گرفتن در کنار بازیکنان با تجربه و پخته می‌تواند این مشکل را هم رفع کند. مهرداد محمدی و مهدی شریفی نیز با قرار گرفتن در کمربند خط میانی تحت عنوان مهاجمان کاذب هیچ گاه نتوانستند عملکرد فوق العاده گذشته شان را نشان بدهند.

*مهاجمان گل نزن سپاهان:

  • معلوم نشد چرا ساسان انصاری نتوانست در جمع طلایی پوشان همان مهاجم تیم فولاد خوزستان شود. ساسان انصاری ۱۱ گل برای سپاهانی‌ها به ثمر رساند که اکثر آن‌ها با ضربات پنالتی انجام شد. عملکرد مروان حسینی عراقی نیز در سپاهان آنقدر بد بود که تا قبل از پایان مسابقات لیگ برتر فرار را بر قرار ترجیح داد.

ملتهب‌ترین سپاهان تاریخ لیگ برتر

  • سپاهان با قرار گرفتن در رده ۱۴ جدول آنقدر اشک هوادرانش را جاری کرد که حتی مهرعلیزاده استاندار اصفهان هم برای روبراه شدن اوضاع پر افتخارترین تیم فوتبال ایران، دست وآستین‌ها را بالا زد شاید سپاهان در لیگ هجدهم خواسته به حق هواداران پرشمارش را جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.