وی با اشاره به اینکه تاکنون 60 تا 70 اتاقک از شهر زیرزمینی سامن پیدا شده است؛ ادامه داد: برای افتتاح فاز اول آن که تا چند ماه آینده انجام میشود ساماندهی ورودی، ایجاد سردر وردی، نگهبانی، بلیتفروشی، فضای معرفی کارها و اشیاء و اسکلتهای کشف شده و ایجاد ویترین در دست انجام است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان با اشاره به اینکه برای ادامه کاوشها و نیازمند ادامه همکاری مردم و مسوولان هستیم گفت: برای ادامه کاوشها باید برخی منازل مسکونی تملک و و آزادسازی برای ادامه کار انجام شود.
وی با تأکید به اینکه برای ادامه کاوش باید فضایی مناسب در اختیار قرار گیرد اظهار داشت: با دراختیار قرار گرفتن فضای مناسبی که بتوان به عنوان معوض به ساکنان این منطقه داد، با آزادسازی محدوده شهر زیرزمینی سامن، میتوان ورودی این شهر را برای بازدید گردشگران مهیا کرد.
خاکسار اضافه کرد: هم اکنون طرح فاز نخست گردشگری شهر زیرزمینی سامن آماده است و از پایان خردادماه عملیات اجرایی آمادهسازی ورودی شهر زیرزمینی سامن آغاز میشود
وی با اشاره به اینکه شهرداری و شورای شهر سامن نیز همکاری لازم را با اداره کل میراث فرهنگی دارند، گفت: ساختمان مخابرات نیز باید برای ادامه کار تملک شود که ما مجبوریم برای ورودی شهر زیرزمینی سامن حتما این تملک را داشته باشیم که قسمتی از ساختمان واگذار شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه پایگاه دستکندها نیز در حال حاضر در شهر زیرزمینی سامن ایجاد شده است، گفت: این پایگاه در استان همدان مصوب شده که سالانه برای پروژهها اعتبار ملی میگیریم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکصد میلیون تومان از اعتبارات ملی در سال 96 برای ادامه کار در شهر زیرزمینی سامن اختصاص پیدا کرده که درصدد هستیم اعتبارات سال 97 را نیز جذب کنیم.
انتهای پیام/ج