وی با اشاره به تامین آب آشامیدنی از تاسیسات آب شیرین کن بیان کرد: ۳۰ درصد از آب شرب استان بوشهرباید از تاسیسات آب شیرینکن تولید شودکه در این زمینه ۴۵ درصد تامین آب آشامیدنی استان از تاسیسات آب شیرین کن هدف گذاری شده است.
رجایی از صدور مجوز احداث ۹۷ هزار مترمکعب آب شیرین کن خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از جهت گیریهای این است که صنایع بزرگ را به خطوط انتقال آب وصل نشود و با این اقدام مخالفت میشود.
مدیرعامل آب منطقهای استان بوشهر با اشاره به آغاز ساخت ۵ سد بزرگ در استان بوشهر اظهار داشت: برای رفع مشکلات آب در استان علاوه بر ساخت سد، ۲ طرح آبرسانی هم در دست اجرا داریم ضمن اینکه مطالعات اجرای دو طرح دیگر هم در دست انجام است تا ۶۱ میلیون متر مکعب به ظرفیت آبرسانی استان اضافه کنیم.
وی به اجرای طرح ملی سازگاری با کم آبی اشاره کرد و افزود: در بخش آب شرب به جای ۸۰ میلیون مترمکعب، ۱۲۵ میلیون مترمکعب آب تولید میکنیم و باز هم مشکل آب داریم.
رجایی با بیان اینکه شیرین سازی آب دریا یکی از راهکارهای رفع مشکلات آب در استان است، گفت: قیمت تمام شده شیرین سازی آب دریا و ملاحضات زیست محیطی این اجازه را نمیدهد که به تامین آب از این منابع تمرکز کنیم لذا باید با کم آبی سازگاری داشته و بدمصرفی را کنار بگذاریم.
مدیرعامل آب منطقهای استان بوشهر با تاکید بر تفکیک آب شرب با آب فضای سبز تصریح کرد: در همین زمینه درخواست شده که آب فضای سبز از آب شرب جداسازی شود و برای فضای سبز از گونههای گیاهی کم آب بر استفاده کنیم.
وی با اشاره به ایجاد باغ و ویلا در اطراف شهرها و استفاده بیش از حد این مکانها از آب شرب گفت: تامین آب در این مکانها با تاکیدات استاندار قرار است ساماندهی کنیم چرا که بدون حساب و کتاب منابع زیادی از آب شهری را استفاده میکنند.
انتهای پیام/م