سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۸۲ تابلو نقاشی جعلی در موزه فرانسه

موزه ترووس فرانسه دریافت ۸۲ اثر از نقاشی‌های این موزه که چندین سال است در آن نگهداری می‌شوند، جعلی هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، یک موزه در جنوب فرانسه که نقاشی‌های «ایتان ترووس» در آن نگهداری می‌شود، متوجه شد تابلوهایی که به این نقاش نسبت داده شده است، جعلی هستند.

این موزه فرانسوی متوجه شد 82 اثر از نقاشی‌های این هنرمند توسط او نقاشی نشده‌اند.

بیش از نیمی از کلکسیون این نقاش در موزه جعلی شناخته شده است. نقاشی‌ها حدود 160 هزار یورو قیمت داشتند.

طبق گزارش بی بی سی، کارمندان موزه از این موضوع مطلع نبودند، تا زمانی که یک مورخ هنری حین دیدار از موزه آن‌ها را از این امر آگاه کرد.

موزه شهر النه، نقاشی رنگ روغن و آبرنگ‌های این نقاش را برای دوره‌ای بالغ بر 20 سال برای شهر خریداری کرده است.

«اریک فورکادا»، یک مورخ هنری چند ماه پیش با موزه‌ای در نزدیکی شهر «پرپینیان» در فرانسه تماس برقرار کرد تا تردید خود را در مورد صحت آثار ارائه شده ابراز کند.

این موزه یک کمیته از متخصصان هنری دنیا تشکیل داد تا این آثار را بررسی کنند. در نتیجه یافته‌های این متخصصان مشخص شد 82 اثر این موزه جعلی هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.