سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس فتا استان فارس مطرح کرد:

اسکیمینک، تهدیدی برای خرید‌های روزمره

‌رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: با افزایش وقوع پرونده‌های کلاهبرداری با تجهیزات اسکیمر، دقت در زمینه استفاده درست از کارت‌های خوان بانکی هنگام خرید از فروشگاه‌ها لازم است.

به گزارش  حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ حبیب‌اله رجبلی تصریح کرد: با توجه به گسترش دستگاه‌های کارت خوان بانکی (pos) در فروشگاه‌ها و استفاده اغلب مردم از این دستگاه جهت پرداخت، دقت در استفاده صحیح از کارت‌های بانکی یکی ضرورت است که شهروندان باید آن‌را رعایت نمایند.

وی گفت: هنگام مراجعه به فروشگاه‌ها، لازم است خود خریداران از طریق دستگاه کارت‌خوان (pos) فروشگاه‌ها، کارت کشیده و رمز کارت را وارد کنند و از اعلام رمز به فروشنده یا سایر افراد خودداری کنند.

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: یکی از نکات مهمی که خریداران باید به آن توجه کنند، بررسی دستگاه کارت‌خوان فروشگاه مورد نظر است، چراکه دستگاه‌هایی به نام "اسکیمر" با قابلیت کپی کردن کارت‌های اعتباری بانکی وجود دارد که در کنار دستگاه کارت‌خوان استفاده می‌شود. نمونه‌ای از اسکیمر، دقیقا شبیه دستگاه کارت خوان بانکی است که اگر کارت اعتباری را در چنین کارت‌خوانی بکشید، یک کپی از اطلاعات کارت خریدار گرفته می‌شود و در اختیار فرد مجرم قرار می‌گیرد.

سرهنگ رجبلی با بیان این که خریداران در هنگام خرید تلاش کنند که حتما دستگاه کارت‌خوان را ببینند، اظهار کرد: فروشنده خاطی با در اختیار داشتن رمز خریدار و با استفاده از دستگاه اسکیمر که اطلاعات کارت اصلی را بر روی یک کارت خام دیگر ذخیره و می‌تواند از حساب کارت خریدار سوءاستفاده و موجودی آن را خالی کند. خریداران هنگام خرید از فروشگاه‌ها نسبت به معتبر بودن فروشگاه اطمینان حاصل کرده و از فروشگاه‌هایی که مورد اطمینان نیستند، خرید نکنند.

وی افزود: دستگاه اسکیمر دیگری به نام اسکیمر ATM وجود دارد که در قسمت ورودی کارت در دستگاه‌های ATM خودپرداز‌های بانک‌ها نصب می‌شود و هنگام وارد کردن کارت به خودپرداز، یک کپی از اطلاعات کارت اعتباری گرفته می‌شود. باید توجه داشت که تشخیص این نوع اسکیمر برای افراد کار راحتی نیست.

سرهنگ رجبلی ادامه داد: برای پیشگیری از این تخلف، بانک‌ها موظف شده‌اند که از آنتی اسکیمر که زبانه‌ای سبزرنگ در محل ورودی کارت‌ها در دستگاه‌های خودپرداز است، استفاده نمایند.

سرهنگ رجبلی در خاتمه افزود: با توجه به افزایش وقوع پرونده‌های برداشت غیرمجاز با تجهیزات اسکیمر، لازم است افراد هنگام خرید و پرداخت وجه از طریق کارت بانکی و نیز انجام اقدامات توسط دستگاه‌های عابربانک دقت بیشتری داشته باشند که طعمه کلاهبرداران نشوند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.