به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ اسکندری مدیر جهاد کشاورزی طارم با بیان اینکه وسعت زیر کشت این محصول در این شهرستان هزارو 900 هکتار است گفت: پیش بینی می شود از این اراضی80 هزار تن سیر برداشت شود.
اسکندری افزود: هم اکنون 2 هزارو200 بهره بردار کاربرداشت سیر را درطارم آغازکرده اند.
مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت : 30 درصد محصول سیر کشور در طارم تولید می شود و بیش از نیمی از تولیدات به کشورهای روسیه ، آذربایجان و عراق و استانهایی نظیر گیلان و مازندران ، تهران ، همدان ، کردستان و قزوین صادر می شود.
وی ادامه داد:سیر صورتی ، سیر قرمز ، سیر سفید و رقم آذرشهر ارقام اصلی سیر کشت شده طارم است که در این بین سیر صورتی بیشترین رقم تولیدی را به خود اختصاص می دهد.
اسکندری افزود: سیر طارم در پاییز کشت می شود و برداشت آن از اردیبهشت آغاز و تا خرداد ادامه دارد.